Om Outdoormotor Tynset As

Outdoormotor Tynset AS er eksklusiv Polaris ATV, UTV og snøscooter forhandler som utfører salg og servicetjenester i vår region. Vi er forhandler av: Polaris Atv, Utv og Snøscooter, BK Hengeren, Honda MC, Honda Atv, Honda Båtmotorer, Aixam mopedbiler, Tohatsu båtmotorer outboard, Terhi Båter Alloycraft båter, Super Soco, Surron med mer! Outdoormotor Tynset AS er en privateid bedrift som har levert varer og tjenester til privatpersoner, landbruket, entreprenører, kraftlag, offentlig sektor, brann og redning med flere i Hedmark/Innlandet i over 20 år. Vi flyttet inn i nytt flott bygg i 2020!

Omtaler om Outdoormotor Tynset As

Odd A. Nytrø

mer enn ett år siden

Døkk e flink og kan virkeli det dere driv med!
Gla je er Polaris kunde hos dere. Blir ny snøscooter om ikke lenge nå gutter! Atv`n funker over min forventninger! Polaris Sportman XPS 850 anbefales! Snakkes om ikk lenge!

Erik

mer enn ett år siden

Jeg kjøpte en 15hk båtmotor fra dette firmaet. Vi hadde en muntlig kontrakt og avtale over epost. Dette firmaet valgte allikevel å selge motoren til den til første og beste som kom innom. Jeg ba om en konstruktiv løsning på problemet men firmaet var ikke villig til å se på dette som et problem. Meget irriterende.

Svar fra firma

Dette er bare tull/usant fra deg Erik, som skriver dette. Erik ønsket pris på service og frakt, og så skulle han isåfall komme med tilbakemelding.
Vi varslet om 1.mann til mølla med penger.
I mellomtiden solgte vi denne siden vi ikke hørte noe mer fra han. Men så kom han i etterkant med epost om at han skulle kjøpe denne.
Men da hadde vi levert den til en annen kunde som har vært innom, betalt og reist igjen.
Kunde/Erik fikk da en spesialpris nettopris på en helt ny motor siden han ble så irritert pga dette. Men vi hadde varslet om 1.mann til mølla pr.tlf Og så kommer han med dette i etterkant.
Han hadde aldri betalt eller skrevet noen kontrakt, annet enn en mail som han skrev at han skulle ha den. Men den mailen kom etter at vi allerede hadde solgt den.
HAN HADDE SOM SAGT HELLER ALDRI BETALT NOE.
Det er helt greit å få kritikk, for all del. Men da skal den være berettiget og ikke pga av at det er kunden selv som er for treg med å bestemme seg.
Mvh Tynset Bil og Mc v/R.N

Bjørnar S.

mer enn ett år siden

Dem stilte opp nok engang for meg!
Hadde bare alle vært som dere.
Da er jeg igjen klar for løp til helga!

Svar fra firma

Takk for omtalen Bjørnar :)

sgodlien

mer enn ett år siden

Hadde problemer med en Atv jeg hadde kjøpt ny en annen plass nå i Elgjakta.
Dem stilte opp som om jeg skulle ha handlet Atv`n ny der :) Klarte ikke å få hjelp av de jeg kjøpte den av men det gjorde jeg av Tynset Bil & Mc! Neste gang kjøper jeg ny hos dem! :)
Ps: om dere selv leser dette takker jeg så mye enda engang!!

Svar fra firma

Hei :)
Vi takker så mye for den positive omtalen du gir oss :)
Velkommen tilbake :)
Mvh
Tynset Bil & Mc as