Om Pedersen & Skogholt AS

Pedersen & Skogholt består av to separate selskaper – et statsautorisert revisjonsselskap og et autorisert regnskapsførerselskap med tilsammen over 20 ansatte, hvorav 11 statsautoriserte revisorer og 15 autoriserte regnskapsførere.Vi har som mål å gi kunden verdi og ønsker å gjøre arbeidsprosessen så kundetilpasset og effektiv som mulig. Gjennom jobben vi gjør, avdekker vi hvordan din virksomhet kan redusere kostnader og oppnå effektivitet.Vi har avdelingskontor både i Ski og Askim.

Revisjon

Å ha en dyktig revisor betyr at du kan konsentrere deg om å drive virksomheten og kan kjenne deg tryggere på dine avgjørelser – du får hjelp til å begrense risikoen.

Revisjon setter deg i bedre stand til å unngå fallgruver og utnytte muligheter, i tillegg til at feil og uheldige beslutninger oftere vil bli oppdaget og kan rettes. I en hektisk hverdag, er det godt å kunne vite at man har et kompetent og uavhengig kontrollorgan som kvalitetssikrer ditt regnskap på best mulig måte.

Utover lovpålagt revisjon, bistår vi våre kunder med blant annet utarbeidelse og innlevering av aksjonærregisteroppgaver, attestasjoner (SkatteFUNN, kapitalendringer og omorganiseringer, momskompensasjon, årlig bekreftelse m.m.), skattemelding og årsregnskap med noter.

Regnskap

Når du velger Pedersen & Skogholt Regnskap, velger du en effektiv samarbeidspartner som bruker moderne arbeidsverktøy og setter kunden i fokus. Samtidig holder vi i hevd de beste tradisjoner som faglig dyktighet, integritet, kvalitet og personlig engasjement, kombinert med konkurransedyktige priser.

Pedersen & Skogholt Regnskap gir sine kunder mulighet for full tilgang til egne regnskaper og bilag via web. Dine regnskapsdata kan hentes frem når det passer deg.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat!

Pedersen & Skogholt AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Pedersen & Skogholt AS Revisjonstjeneste, Nordre Follo - 1
  • Pedersen & Skogholt AS Revisjonstjeneste, Nordre Follo - 2
  • Pedersen & Skogholt AS Revisjonstjeneste, Nordre Follo - 3
  • Pedersen & Skogholt AS Revisjonstjeneste, Nordre Follo - 4

Mulige nummerkombinasjoner

648515006485 1500648 51 50064 85 15 00