Om PETER LØVAAS TRANSPORT AS

Peter Løvaas har lang erfaring og ekspertise innen alle transportrelaterte fagområder. Hos oss finner du løsninger som dekker de fleste behov innen renovasjon, transport og krantjenester. Vi holder til i moderne lokaler i Sørlandsparken, og drifter i tillegg eget anlegg for mottak av næringsavfall. De siste 10-20 årene har vi opplevd kraftig vekst og en spennende utvikling, og vi er i dag ett av Kristiansands største selskaper.

Vår historie

Peter Løvaas Transport AS er et veletablert selskap med historiske røtter som strekker seg over 100 år tilbake i tid. Transportselskapet ble etablert så langt tilbake som i 1917 av Peter Løvaas. Den gang foregikk transporten med hest og vogn, og hesten figurerer fortsatt stolt i vår logo i dag. Etter hvert som virksomheten vokste ble oppdragene flere og større. Vi hadde i over 70 år ansvar for all massetransport på Elkem, og var også hovedtransportør for Hennig Olsen i over 40 år.

De siste 10-20 årene har vi opplevd kraftig vekst og en spennende utvikling. Høsten 2003 ble selskapet solgt til Midtstøl Transport AS i Arendal og MBT i Mandal – to familieeide selskap med lang historie. I 2017 flyttet vi vår virksomhet til nye, flotte lokaler i Sørlandsparken med god plass til utstyret vi tilbyr. I tillegg har vi etablert et eget anlegg for mottak av næringsavfall, samt hall for sortering av avfall.

Vi er i dag et av Kristiansands største selskaper med 45 kyndige ansatte. Vi er stolte av å ha en svært stabil sjåførmasse med lite utskiftninger, som hver dag arbeider for å levere best kvalitet på ethvert oppdrag – uansett størrelse og omfang.

PETER LØVAAS TRANSPORT AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • PETER LØVAAS TRANSPORT AS Transport, Kristiansand - 1
  • PETER LØVAAS TRANSPORT AS Transport, Kristiansand - 2
  • PETER LØVAAS TRANSPORT AS Transport, Kristiansand - 3
  • PETER LØVAAS TRANSPORT AS Transport, Kristiansand - 4

PETER LØVAAS TRANSPORT AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

PETER LØVAAS TRANSPORT AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

15.06.1999

Org.nr:

980899756

Aksjekapital

2100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

49.410 Godstransport på vei, 38.110 Innsamling av ikke-farlig avfall

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Rune Midtstøl

Styrets leder

Ole Roar Vigeland Larsen

Styremedlem

Frode Midtstøl

Styremedlem

Rune Midtstøl

Styremedlem

Thor Asbjørn Vigeland Larsen

Varamedlem

Christen Magne Landbø

Varamedlem

Olga Vigeland Larsen

Økonomisk informasjon

Omsetning

125 327 tkr

Fortjenestemargin

22,3 %

Antall ansatte

65