Om Pier 31

Pier 31 er en restaurant med klassiske retter fra det italienske kjøkken. Menyen er tilrettelagt for lunsj, middag og arrangementer. Restauranten passer perfekt for en uformell forretningslunsj, en samling med kollegaer eller en hyggelig familiemiddag.

Vårt kjerneteam består av Domenico Mobilio, Claudia Ciobanu og Iulian Budescu, Domenico er fra Calabria-regionen syd i Italia, og er kjøkkenansvarlig hos oss. Han har lang erfaring fra blant annet kjente restauranter i Torino før han kom til oss i 2008. Iulian er ansvarlig for all baking, pizza, focaccia, antipasti og dessert. Han har lang erfaring, og lager fantastiske og smakfulle pizza. Claudia er ansvarlig for servering og har jobbet mange år hos ulike restauranter i Bergamo før hun kom til oss i 2014.

Vi har tatt med oss det beste fra italiensk matkultur til Norge. Vår filosofi er å lytte til gjestene, og tilpasse tilbudet i takt med endringen i matvaner hos det norske folk. Vi jobber alltid med å forbedre alle ledd på veien fra råvare til det ferdige produktet. Her vil du få matretter som inneholder ekte italienske råvarer som importeres direkte av oss. Kjøkkenet ledes også alltid av en kokk fra Italia.

Det er også viktig for oss at atmosfæren er uformell og behagelig, og at alt er basert på kvalitet, både når det gjelder mat og interiør. Vi er dessuten opptatt av at hele storfamilien skal ha mulighet til å være med ut å spise, og derfor skal restauranten alltid ha hyggelige priser, samt et godt tilbud til både barn og eldre.

Bildegalleri

  • Pier 31 Restaurant, Bærum - 1
  • Pier 31 Restaurant, Bærum - 2
  • Pier 31 Restaurant, Bærum - 3
  • Pier 31 Restaurant, Bærum - 4