Om Pizza Da Mimmo

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jeg ble anbefalt denne restauranten av noen venner av meg. Jeg synes maten smakte utsøkt og servicen var veldig bra. En plass jeg kommer til å dra tilbake til.

Az

moreThanAYearAgo

Pizzaen er fantastisk god, og miljøet er helt enestående! Lokalene er så sykt sjarmerende!

M

moreThanAYearAgo

Herlig stemning, deilig pizza og ekte italiensk temperament på kokken hos Mimmo. Deilig kaffe og tiramisuen er å blir enestående.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Falt pladask fra første stund. Synd det ikke er så sentralt, men det er vel det som gjør stedet så sjarmerende :o) Her får en middelhavsfølelsen uansett vær ute. Utrolig lite, så det kan lønne seg å reservere bord på forhånd. Maten er forresten kjempegod - på italiensk vis, selvfølgelig ;o)

Eirik F

moreThanAYearAgo

Har spist her noen ganger nå, og dette må være byens beste pizzeria! Helt konge! Hit skal jeg mange menge ganger til…! Full pott fra meg!

Oythona

moreThanAYearAgo

Beste jeg har smakt, helt som i italia.

ER

moreThanAYearAgo

Fantastisk pizza, ingen over – ingen ved siden!

Pernilla

moreThanAYearAgo

Dette er Oslos beste pizza! Husk å bestill bord da det oftest er stappfullt....

Cecilie

moreThanAYearAgo

Kjempegod pizza, bra service og hyggelig atmosfære!

Kath

moreThanAYearAgo

Et koselig lite lokale med kjempe god pizza som er laget slik den skal. Oljen med hvitløk var en absolutt ener. Kom aldri så langt som å smake på desserten, derfor bare 3 stjerner i denne omgangen. Er et fint sted å spise med både venner og kjære. Kommer du rett etter åpningstid er det heller ikke behov for å bestille bord.

Hk

moreThanAYearAgo

Godt rykte til tross. Har enda til gode å oppleve dårligere service enn dette. Lite gjennomtenkt bordplan/løsning, uproffe servitører som ikke går av veien for å be deg løfte på maten for at de skal få tørket av bordet.... Nei dere skal slippe å få besøk av oss igjen.. Skal man ha virkelig gode pizza-opplevelser drar man heller til Villa Paradisio på løkka...

Hans

moreThanAYearAgo

Har vært her mange ganger og dette er helt klart Oslos beste pizza.Er og har vært mye i Italia og denne her kan måle seg blnt de bedre jeg har spist der nede også.

Annie

moreThanAYearAgo

Stemningen er fantastisk og intim på Pizza da mimmo. Det blir varmt, man sitter trangt men det er en del av sjarmen. Du får servert vin i melkeglass, iskald italiensk øl og maten er himmelsk! Pizzaen er en av de beste jeg har smakt i Oslo.

Magnus

moreThanAYearAgo

Fantastisk atmosfære, fantastisk service og fantastisk mat. Kan ikke bli bedre enn dette!

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

224440202244 4020224 44 02022 44 40 20