Om Plah bar og restaurant

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Plah bar og restaurant

Plah frelst

mer enn ett år siden

Jeg har smakt mye forskjellig thaimat, på mange forskjellige steder. Men ingenting kan måle seg med de herlige rettene som lages på Plah. Bedre thaimat går ikke ann å finne med mindre man tar turen til Thailand! Anbefales på det sterkeste! Utrolig koselig lokale, hyggelige servitører, og maten, Åååh, helt fantastisk! Kokkene gjør en fenomenal jobb! En serieorgasme for gangene!

Trude

mer enn ett år siden

Spiste dere igjen i helgen, fortsatt like bra, og fortsatt like mye spennende på menyen. Mye mennesker og hyggelig service, vi storkoste oss med dagens meny. 8 retter men stor variasjon, alt fra gåselever til sterke supper. We com back!! :)

PNH

mer enn ett år siden

Besøkte denne restauranten høsten 2009 og hadde invitert med meg 2 forretningsforbindelser.
Servitøren som hadde bordet vårt skulle med en gang prakke på oss en 7 retters meny, og var lite opptatt av hva vi ønsket å spise.(nedtur 1) Vi valgte tre retter og det var greit nok. Bestilte 1 flaske Barolo til å begynne med. Da jeg skulle bestille flaske nr. 2 var det tomt og vi måte går over til et annet merke (nedtur 2).
Da jeg skulle få regningen hadde servitøren surret sånn at de ikke klarte å oppdrive en kvittering på måltidet ( nedtur 3).
Jeg har spist på mange restauranter av ulike standard, men denne kneipa setter jeg aldri mer min bein i. Og jeg fraråder alle andre å kaste bort penger på dette stedet. Detfinnes ikke et annet alternativ som ikke er bedre.

Monica

mer enn ett år siden

Vi hadde jentejulebordet vårt der forrige uke, og vi var alle super fornøyde!
Bra mat, bra vinpakke og bra peronale!

Espen

mer enn ett år siden

Vi prøvde en fem retters og alle rettene var veldig gode. Kelnerene var litt stressa når vi var der, men det skapte ikke noe problemer.

Alt i alt veldig bra sted.

Mikael Halvorsen Karijord

mer enn ett år siden

Plah er et magisk sted. Et sted hvor fantastiske råvarer blir møysommelig behandlet med omtanke, og dandert på en så lekker måte at man må bli begeistret. Jeg har aldri smakt bedre thailandsk mat! De løfter rettene opp til et nytt nivå! Når kokken i tillegg tar seg tid til å forklare fremgangsmåten for en av rettene, beviser det restaurantens kvalitet på flere områder enn det gastronomiske! Kokkene her har tydelige ambisjoner og godt talent. Magisk opplevelse rett og slett!