Om Porsgrunn kiropraktorsenter Hallstein Chr Torp

Vi er nå tre offentlig autoriserte og erfarne kiropraktorer ved Porsgrunn eldste kiropraktorsenter som ønsker nettopp deg velkommen til en grundig og faglig oppdatert undersøkelse og behandling.

Kiropraktorgruppen er en landsdekkende samling av autoriserte kiropraktorer, i alt 47 individuelle klinikker. Alle med medlemskap i Norsk Kiropraktorforening.

Dette er gjort for at du som pasient skal føle deg trygg og være sikret best mulig behandling for din smerte/plage. Vårt nettsted er til for å gi deg informasjon og kunnskap om ditt problem. Og for å sikre deg hvor enn du er i landet et trygt og riktig valg av godt utdannede og autoriserte behandlere. Medlemmene i kiropraktorgruppen har et tydelig fokus på etterutdanning og forskning.

Du kan kontakte oss med alle former for muskel- og leddplager i tillegg til en del nevrologiske plager, se problemområder. Det finnes flere behandlere for muskel- og skjelettplager deriblant naprapat, osteopat og akupunktur, men dette er ikke autorisert helsepersonell. I vår autorisasjon ligger det rettigheter for henvisning til røntgen og MR, til annet helsepersonell (spesialister/fysioterapeuter) og sykemeldingsrett. Dette er din kvalitetssikring.

Vi i kiropraktorgruppen er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du bruker vår nettside eller bruker våre tjenester skal du føle deg trygg og ivaretatt. Les mer om personvern

Trenger du hjelp kontakt en av våre klinikker for profesjonell behandling.

Porsgrunn kiropraktorsenter Hallstein Chr Torps valgte linker

Porsgrunn kiropraktorsenter Hallstein Chr Torp, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnPORSGRUNN KIROPRAKTORSENTER KIROPRAKTOR TORP
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:971321792
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Hallstein Christopher TorpInnehaver

Omtaler om Porsgrunn kiropraktorsenter Hallstein Chr Torp

Mulige nummerkombinasjoner

355537103555 3710355 53 71035 55 37 10