Om Power Forus

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Power Forus, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnPOWER NORGE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato09.12.1996
Org.nr:977047838
Aksjekapital60000000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje47.540 Butikkhandel med elektriske husholdningsapparater, 46.431 Engroshandel med elektriske husholdningsapparater og -maskiner, 47.914 Postordre-/Internetthandel med elektriske husholdningsapparater, radio, fjernsyn, plater, kassetter og musikkinstrumenter

Lederstillinger/Administrasjon

Anders NilsenDaglig leder
Ronny BlomsethStyrets leder
Øyvind FlygindStyremedlem
Jesper Ørnstrup DahlStyremedlem
Trond Kåre GulbrandsenStyremedlem

Omtaler om Power Forus

Even Stokka

mer enn ett år siden

Leverer en halvt år gammel pc på reperasjon fordi den fryser seg og slår seg av automatisk, når jeg får pcen tilbake får jeg beskjed at di ikke har funnet feilen og må betale 600kr får frakt og feilsøkimg. Når jeg kommer hjem ser jeg dekselet på kabinettet er løst men får ikke fikset det selv i frykt får å miste garantien. Og problemet med at pcen fryser seg og slås av oppleves 5 ganger samme dag jeg fikk den tilbake

herantd

mer enn ett år siden

Elendig service! Slike butikker trenger vi ikke flere av..

Geir V. Danielsen

mer enn ett år siden

Uholdbart at det er umulig å komme i kontakt med Expert! E-post og diverse telefonnr, både til kundesenter og butikk er forsøkt uten å få svar...veldig irriterende.

Synnøve Tobiassen

mer enn ett år siden

Expert tar seg godt betalt. Tilbudene er en ting, men når hylleprisen til en vare er 40 prosent høyere på Expert, er det grunn til å velge andre butikker. Når Expert i tillegg unnlater å svare på skriftlige henvendelser, forsterkes det negative inntrykket.Utrolig dårlig service. Styr unna Expert! Velg en annen butikk!

Kim Nip

mer enn ett år siden

Kjøpte et b-vare headset, men fikk kun ledningen og mic..

Lisbeth S. Hakestad

mer enn ett år siden

Kom ut og skulle hente og betale denne, ble møtt av en liten arrogant middelaldrende selger. Viste meg hyllen hvor varen min skulle være, pekte og sa "du ser jo at vi er tomme for denne". Jeg sa at jeg forventet at produktet lå klar når jeg hadde en bekreftet bestilling men fikk til svar "du må jo ringe og sjekke først, varestatus er aldri ajour". Jeg hadde kjørt ekstra flere mil for å komme til Expert Forus som skulle ha denne varen! På vei ut traff jeg en annen selger, ung og positiv. Forklarte saken for ham og han gikk og sjekket og kom tilbake med varen min! Elendig service og kundebehandling av selger nr 1 og god service av selger nr 2. Flere kunder gikk da jeg stod og ventet pga ingen ansatte i nærheten, jeg kommer ALDRI til å handle mer hos Expert Forus.

Kjetil Dag Hansen

mer enn ett år siden

skulle Være 20% på alle varer dersom du brukte Dnb Mastercard, men jeg fikk til svar at denne varen var allerede nedpriset. Men står at tilbudet skal gjelde alle varer Svindel kaller jeg det.

Ceel

mer enn ett år siden

Eg har våre fornøyde me servicen de fleste gangene eg har våre der ude, å eg lige at kundebehandleren poppe opp fra en reol å nesten jakte deg ner. De har åg et fantastiskt avbealings opplegg, så e greit når du MÅ ha någe å d e litt lenge t pengane komme inn.

Einaste negativa e at ein sjelden gang kan du treffa han/hu så har stått opp på feil fod eller såde på facebook for lenge kvelden før. Heldigvis har d våre lenge mellom kver gang eg har troffe di, men dårr e alti någen sure.

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

210040002100 4000210 04 00021 00 40 00