Om Power Revetal

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Power Revetal

Ann-Kristin Finstad

mer enn ett år siden

Min mor på 73 år skulle kjøpe en enkel støvsuger i tillegg til kraftkaren hun har. Så ut seg nyttårstilbudet på Miele. Men fikk beskjed om at denne ikke var no tess/ikke verdt å se. Hun måtte tydelig be han se etter. Noe som motvillig ble gjort, og varen fantes ikke. Hun gikk med uforrettet sak. Var ikke overrasket over opplevelsen. Sist besøk endte med lang venting uten hjelp(hadde gitt beskjed) og butikken var IKKE full. Unntaket: Ved vårt tv kjøp fikk vi fantastisk service.

Alice Daniel

mer enn ett år siden

Et stort pluss for å være en butikk man enkelt får kontakt med pr tlf. Har opplevd meget god service og oppfølging. En butikk det frister å bruke igjen.

tor johansen

mer enn ett år siden

har handlet en del i andre exspertbuttiker men makan til servise skall du lete lenge etter hadde jeg hatt tommler på bena skulle de også opp

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Denne butikken er dyr men har enormt god service

Anders W. Proos

mer enn ett år siden

Kjøpte alle hvitevarer til det nye huset der. Svært god service og dyktige medarbeidere.
Ikke nok med at de bla kjørte et stort fryseskap hjem til meg, de tok til og med det gamle med tilbake slik at jeg slapp noe mere stress med det.

Tobias Johnsen

mer enn ett år siden

ringte for lagerstatus, kom fort igjennom

Roy Edmund Karo

mer enn ett år siden

synes dere somlet ekstremt mye med en vare jeg hadde bestilt. jeg har ventet i 5-6 uker på å få det jeg har bestilt. og har fremdeles ikke fått det så jeg valgte å droppe bestillingen og kjøpe et helt annet sted

B Blom

mer enn ett år siden

Har handlet en del der og må si at de er virkelige hyggelig og god servise der. Bor et stykke unna men drar alltid til Revetal

Odin Gjerde

mer enn ett år siden

Hadde denne flotte selgeren Fredrick, hver gang jeg skal kjøpe noe, passer jeg på å komme når han jobber, hans gode kunskaper er til god hjelp når jeg skal kjøpe noe!

Vil bare konkludere med at det er veldig god service på denne expertbutikken!
Aboslutt å anbefale!