Om Quality Hotel Tønsberg AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Quality Hotel Tønsberg AS

Torjus

mer enn ett år siden

Trivelige rom, flott utsikt rett ved Bryggen. Hyggelig betjening og ikke minst veldig bra frokost. Grunnen til at hotellet ikke får full pott er parkeringsmulighetene. Hotellet har ingen parkeringsplasser til gjestene sine. Det finnes ingen gratis i nærområdet.

Mette

mer enn ett år siden

Nytt hotell, trivelige rom og en helt fantastisk underholdene beliggenhet.
Vi traff kjente og slo oss ned på hotellets terrasse - nesten med tærne i vannet og en fantastisk underholdene utsikt. Båtlivet strekker seg fra de enkleste og mest overfylte joller til de mest luxuriøse yahts. En yrende blanding av mennesker i alle aldre og fasonger. Mange restauranter og barer, du behøver antagelig ikke spise på samme sted en hel uke.

Etter kl 2400 er kaien og barene dominert av de under 25år - fantastisk liv og røre!

Hyggelig opphold vi kommer gjerne igjen.

JC

mer enn ett år siden

Nydelig hotell, med fantastisk stab, og herregårdsfrokost!
Nøt oppholdet, selv om jeg bare husker ca halvparten :)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Solid på alle måter, men spesielt maten var meget bra :-)

cc

mer enn ett år siden

Her finner du hotellet med en av de beste frokoster! Jeg gleder med hver gang jeg er der til å komme ned til nystekt omelett, frisk nylaget smoothie og ikke minst vafler til morgenkaffen! En herlig luksus å skynde seg til!

Knut Ellevold

mer enn ett år siden

Flott hotell, god service, fantastisk show – en fin ferieopplevelse.

heidi yttervik

mer enn ett år siden

Et flott hotell,lyse fine rom og en beliggenhet som var perfekt.Kjekk betjening og en fantastisk frokostbuffè. Anbefales på det varmeste.

Troy Sanders

mer enn ett år siden

Awesome hotel! I love the food, the rooms and the fantastic wiew over the sea!

Dag Markeborn

mer enn ett år siden

Skall du lyxa till extra så beställ juniorsuiten med fantastisk utsikt över hamnbassengen! På toppen av hotellet har man en tempererad pool och soldäck. Hotellet har bra service och trevlig personal. Rekommenderas starkt!

L.B

mer enn ett år siden

Her får du veldig god mat og fantastisk service ,rommene er kjempefine .Dette hotellet er virkelig å anbefalle . Veldig flinke til å organisere store selskap , kan ikke finne noe å sette fingeren på:-) hotel personallet og servitører vet hva som kreves får å sitte igjen med bare postive opplevelser.

Lise

mer enn ett år siden

Dette er hotellet som vet å sette pris på gjestene sine. Frokosten er strålende, man får deilige smoothies (til og med spesialbestilt uten yoghurt). Lunsjen var fantastisk, kaker i lange baner og masse nydelig mat – alt fra kentucky fried‘ish kylling til fårikål og kald buffet. Frem til klokka 19 kan man også lage seg en softice, eller spise litt nypoppet popcorn. Rommene er også stille og fine. En veldig bra opplevelse i Tønsberg!