Om Ragnar Svensen AS

Ragnar Svensen AS er et velrenommert rørleggerfirma, som ble etablert i 1954, og har kontorlokaler på Gausel i Stavanger. Vi har i 3 generasjoner utført alle type oppdrag innen landbasert rørlegging i Stavanger og omegn for privat og offentlig sektor. Vi tilbyr et bredt spekter av vvs-teknisk infrastruktur til prosjektmarkedet og rammeavtale-segmentet. Vi dekker områdene Stavanger, Sola, Sandnes, Randaberg, Kvitsøy, Hommersåk og Jæren, samt andre geografiske områder basert på ønsker fra våre kunder.

Om firmaet

Ragnar Svensen AS er et velrenommert rørleggerfirma, som ble etablert i 1954. Vi har en stor og moderne VVS-butikk i Gausel mellom Stavanger og Sandnes, med velutdannet personell som har all nødvendig varekunnskap. 

Vi utfører alle typer rørleggerarbeid: fra å bytte pakninger til større oppdrag som oppussing av bad. I tillegg utfører vi oppdrag innen sanitær- og varmeanlegg som kjøling og sprinkleranlegg.

Bildegalleri

 • Ragnar Svensen AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Stavanger - 1
 • Ragnar Svensen AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Stavanger - 2
 • Ragnar Svensen AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Stavanger - 3
 • Ragnar Svensen AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Stavanger - 4
 • Ragnar Svensen AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Stavanger - 5
 • Ragnar Svensen AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Stavanger - 6
 • Ragnar Svensen AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Stavanger - 7
 • Ragnar Svensen AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Stavanger - 8
 • Ragnar Svensen AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Stavanger - 9
 • Ragnar Svensen AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Stavanger - 10
 • Ragnar Svensen AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Stavanger - 11

Omtaler om Ragnar Svensen AS

Eivind Kjørstad

mer enn ett år siden

En rørlegger og en lærling var hjemme hos oss i forbindelse med ombygging av kjøkkenet. De installerte da rør-i-rør opplegg for vann, og flyttet avløpet noen meter fra der det var før.

De var høflige og greie, og jobbet effektivt. Jobben ble pent og grundig utført, og de var nøye med å sjekke at alt var helt som det skulle være, og dokumentere jobben som var gjort før de gikk.

Var ferdige på en halv dag, og det synes jeg var godt gjort, for det var ganske mye oppbryting av gulv og trekking av rør gjennom etasjeskiller og diverse.

ASR

mer enn ett år siden

Ringte for å spørre om de kunne komme for å gi en pris på rehabilitering av bad. Men neida. “Vi har så mye å gjøre at vi ikke vil ha jobben” sa damen på telefonen.

O.R.

mer enn ett år siden

Hadde 2 rørleggere hjemme fra Ragnar Svensen og fikset diverse småting, de gjorde en kjempe god jobb, var effektive og veldig hyggelige!!!

Mulige nummerkombinasjoner

518193005181 9300518 19 30051 81 93 00