Om Re-El AS

Re-el AS har mer enn 30 års erfaring med sykler og mer enn 17 års erfaring og kompetanse med el-sykler. Vi er Kalkhoff og Cannondale elsykkel forhandler. Dette gir oss en enestående fordel og bransjekunnskap som våre kunder nyter godt av! Service og reparasjoner foretas med den største grad av seriøsitet og garanteres av vår stab!Re-el AS skaffer deler og utstyr til de aller fleste kurante merker. Kom gjerne til oss med en forespørsel!

En el-sykkel gir deg alle fordeler

Terskelen for bruk av sykkel som fremkomstmiddel blir mye lavere dersom du har en el-sykkel.

Turen til butikken, turen til treningen, turen til venner og bekjente gjør du unna i en fart!

Og du har "...alltid medvind!"

Dersom du har hatt en litt mer stillesittende tilværelse vil du raskt merke at formen blir bedre og bedre, selv med hjelp fra den kraftige elektriske motoren på 250W! Du velger selv hvor mye hjelp du får.

Kjøp eller salg av el-sykkel

Skal du kjøpe? Alle våre el-sykler har vært gjennom en fullstendig sjekk med eventuelle følgende nødvendige reparasjoner. El-sykler levert fra Re-el AS er i orden og velfungerende som forventet av den alder sykkelen har. Våre el-sykler selges med redusert garanti i og med at de er brukte, men aldri uten prøvesykling og nøye gjennomgang sammen med våre ansatte. Du får en detaljert oversikt og beskrivelse av sykkelen før du eventuelt bestemmer deg!

Skal du selge? Du får en verdivurdering av din brukte el-sykkel basert på vår kompetanse og erfaring. Tilbudet er reelt og i samsvar med markedssituasjonen. Etter at du har fått tilbud av oss velger du selv hva du vil gjøre!

Ombruk sparer miljøet!

All ombruk av eksisterende varer og artikler sparer miljøet og reduserer bruk av naturresurser. Alle tiltak som innebærer gjenbruk/ombruk har en udelt positiv effekt for fremtiden. Ombruk av brukte el-sykler vil alltid være en vinn-vinn-situasjon! Bli med på laget! Kontakt oss i dag!

Aktiv livsstil

En aktiv livsstil gir deg mer energi og overskudd! En el-sykkel er en super partner for økt livsglede og aktivitet. Vi har brukte el-sykler fra 6 000 kroner og oppover. Tar du en tur innom?

Service, reparasjon, vedlikehold

og deler...

Re-el AS har mer enn 30 års erfaring med sykler og mer enn 15 års erfaring og kompetanse med el-sykler. Dette gir oss en enestående fordel og bransjekunnskap som våre kunder nyter godt av! Service og reparasjoner foretas med den største grad av seriøsitet og garanteres av vår stab!

Re-el AS skaffer deler og utstyr til de aller fleste kurante merker. Kom gjerne til oss med en forespørsel!

Bildegalleri

  • Re-El AS Sykkelverksted, Larvik - 1
  • Re-El AS Sykkelverksted, Larvik - 2
  • Re-El AS Sykkelverksted, Larvik - 3

Re-El AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnRE-EL AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato08.06.2022
Org.nr:929628268
Aksjekapital50000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje47.641 Butikkhandel med sportsutstyr

Lederstillinger/Administrasjon

Paul GjetrangKontaktperson
Paul GjetrangStyrets leder

Mulige nummerkombinasjoner

924626009246 2600924 62 60092 46 26 00