Om firma

Re-el AS har mer enn 30 års erfaring med sykler og mer enn 15 års erfaring og kompetanse med el-sykler. Vi er Kalkhoff elsykkel forhandlere. Dette gir oss en enestående fordel og bransjekunnskap som våre kunder nyter godt av!...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
924 62 ...
Adresse

Havnegata 12

3263 Larvik

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Re-el AS har mer enn 30 års erfaring med sykler og mer enn 15 års erfaring og kompetanse med el-sykler. Vi er Kalkhoff elsykkel forhandlere. Dette gir oss en enestående fordel og bransjekunnskap som våre kunder nyter godt av! Service og reparasjoner foretas med den største grad av seriøsitet og garanteres av vår stab!

Re-el AS skaffer deler og utstyr til de aller fleste kurante merker. Kom gjerne til oss med en forespørsel!

En el-sykkel gir deg alle fordeler

Terskelen for bruk av sykkel som fremkomstmiddel blir mye lavere dersom du har en el-sykkel.

Turen til butikken, turen til treningen, turen til venner og bekjente gjør du unna i en fart!

Og du har "...alltid medvind!"

Dersom du har hatt en litt mer stillesittende tilværelse vil du raskt merke at formen blir bedre og bedre, selv med hjelp fra den kraftige elektriske motoren på 250W! Du velger selv hvor mye hjelp du får.

Kjøp eller salg av el-sykkel

Skal du kjøpe? Alle våre el-sykler har vært gjennom en fullstendig sjekk med eventuelle følgende nødvendige reparasjoner. El-sykler levert fra Re-el AS er i orden og velfungerende som forventet av den alder sykkelen har. Våre el-sykler selges med redusert garanti i og med at de er brukte, men aldri uten prøvesykling og nøye gjennomgang sammen med våre ansatte. Du får en detaljert oversikt og beskrivelse av sykkelen før du eventuelt bestemmer deg!

Skal du selge? Du får en verdivurdering av din brukte el-sykkel basert på vår kompetanse og erfaring. Tilbudet er reelt og i samsvar med markedssituasjonen. Etter at du har fått tilbud av oss velger du selv hva du vil gjøre!

Ombruk sparer miljøet!

All ombruk av eksisterende varer og artikler sparer miljøet og reduserer bruk av naturresurser. Alle tiltak som innebærer gjenbruk/ombruk har en udelt positiv effekt for fremtiden. Ombruk av brukte el-sykler vil alltid være en vinn-vinn-situasjon! Bli med på laget! Kontakt oss i dag!

Aktiv livsstil

En aktiv livsstil gir deg mer energi og overskudd! En el-sykkel er en super partner for økt livsglede og aktivitet. Vi har brukte el-sykler fra 6 000 kroner og oppover. Tar du en tur innom?

Service, reparasjon, vedlikehold

og deler...

Re-el AS har mer enn 30 års erfaring med sykler og mer enn 15 års erfaring og kompetanse med el-sykler. Dette gir oss en enestående fordel og bransjekunnskap som våre kunder nyter godt av! Service og reparasjoner foretas med den største grad av seriøsitet og garanteres av vår stab!

Re-el AS skaffer deler og utstyr til de aller fleste kurante merker. Kom gjerne til oss med en forespørsel!

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Re-El AS

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Re-El AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

RE-EL AS

Org.nr:

929628268

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

47.641 Butikkhandel med sportsutstyr

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

08.06.2022

Lederstillinger/Administrasjon
Paul Gjetrang

Kontaktperson

Paul Gjetrang

Styrets leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

92462600

9246 2600

924 62 600

92 46 26 00