Om firma

Rede arkitekter AS er et mindre firma som arbeider med småskalaprosjekter inntil 1000m2. Vi har både nybygg og bestående hus i vår portefølje, for private oppdragsgivere så vel som profesjonelle byggherrer.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
477 53 ...
Adresse

Markveien 11

0554 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Rede arkitekter AS er et mindre firma som arbeider med småskalaprosjekter inntil 1000m2. Vi har både nybygg og bestående hus i vår portefølje, for private oppdragsgivere så vel som profesjonelle byggherrer.

Vi tar hånd om hele prosessen fra skisseprosjekt frem til ferdigstillelse og legger stor vekt på å lytte til byggherrens ønsker. Arbeidsformen tilpasses hvert prosjekt hvor vi er både rådgivere og støttespillere og avlaster byggherren for oppgaver underveis. Vi har gjennnomført et stort antall prosjekter både i Oslo og andre kommuner i Norge og har solid erfaring med håndtering av alle typer byggesaker. Vi legger generelt stor vekt på å bidra til et godt samarbeide mellom alle partene i prosjektet.

Rede arkitekter AS ble etablert i desember 2016 og eies og drives av Ingerid J. Helseth, sivilarkitekt MNAL med 28 års erfaring. Helseth var tidligere deleier og daglig leder i Vulkan Arkitekter AS som blant annet var arkitekter for Hålogaland Teater i Tromsø.

Vi holder til i et gammelt konditori i Markveien 11 på Grünerløkka i kontorfellesskap med arkitektfirma enger/nordin as og Arkitekt Helge Løkeland AS. Rede arkitekter AS har sentralgodkjenning i tiltaksklasse 2 for arkitektur, brannkonsept og bygningsfysikk. Firmaet benytter Autocad LT.

arkitekturen søker vi det enkle, ledige, vakre og funksjonelle. Vi vil at arkitekturen skal kle omgivelsene den er satt inn i.

Vi legger vekt på valg av riktige mateiraler til hver oppgave og høy teknisk kvalitet i alle detaljer.

Rede Arkitekter ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Rede Arkitekter AS

Omsetning

1 767 tkr

Fortjenestemargin

5.20 %

Antall ansatte

4

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Rede Arkitekter AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

REDE ARKITEKTER AS

Org.nr:

990644411

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

71.112 Arkitekttjenester vedrørende byggverk

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

08.12.2006

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

47753073

4775 3073

477 53 073

47 75 30 73