Regnbuen Malermesterbedrift AS - Avd. Follo logo

Regnbuen Malermesterbedrift AS - Avd. Follo

Om firma

GÅR DERE MED OPPUSNINGSPLANER? Kanskje vi kan hjelpe dere. Vi utfører maler-/og gulvarbeid, fasaderehabilitering og mindre totalrenoveringer for næringsbygg, kjøpesentre, butikker, kontorombygging til trapperom for Brl/Sameier....

Les mer om bedriften
Telefonnummer
69 22 13...
Adresse

Industriveien 3A

1424 Ski

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

GÅR DERE MED OPPUSNINGSPLANER? Kanskje vi kan hjelpe dere. Vi utfører maler-/og gulvarbeid, fasaderehabilitering og mindre totalrenoveringer for næringsbygg, kjøpesentre, butikker, kontorombygging til trapperom for Brl/Sameier. Din lokale for Follo og omegn.

• Din trygghet: Regnbuen Malermesterbedrift stiftet i 1999 og vi er 12 prosjektledere med ulik spisskompetanse. Malermestere, byggtapetsermester og muremester. Ring oss å be om et uforpliktende pristilbud

Din lokale malermester

Regnbuen Malermesterbedrift feirer i 2022 hele 20 år i markedet og vi er over 80 ansatte, hvorav 12 er prosjektledere med ulik spisskompetanse. Vi ble stiftet i 1999.

Vi har avdelingskontorer i Follo og Indre Østfold, vårt hovedkontor i Oslo. Regnbuen Malermesterbedrift er et selskap i Håndverksgruppen (HG) Nordens ledende selskap innen overflatebehandling.

Vi er også medlem av Malermestrenes Landsforbund (MLF), samt at vi er Miljøsertifisert, Våtromsertifisert og medlem av Startbank.

• Type oppdrag er alt fra tradisjonelt malearbeid, legging av gulvbelegg og tepper, fasaderehabilitering, flislegging, gulvsliping, totaloppussing av fasader (både treverk, mur og betong, garasje- og parkeringsoppmerking, passiv brannvernbeskyttelse, høytrykksvasking, graffitifjerning osv.)

• Våre kunder er: Alt fra Borettslag/Sameier, eiendomsbesittere, forsikringsselskap, skadesaneringsselskaper, entreprenører, kommune og stat til privatkunder.

Ring gjerne det lokale kontoret nærmeste deg.

Vi er stolte av å kunne sette farge på hverdagen til folk!

Regnbuen Malermesterbedrift AS - Avd. Follos valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Regnbuen Malermesterbedrift AS - Avd. Follo

Omsetning

88 262 tkr

Fortjenestemargin

18.40 %

Antall ansatte

74

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Regnbuen Malermesterbedrift AS - Avd. Follo er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

REGNBUEN MALERMESTERBEDRIFT AS

Org.nr:

981323831

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.341 Malerarbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

17.11.1999

Lederstillinger/Administrasjon
Robert Malmberg

Daglig leder

Øyvind Ivar Emblem

Styrets leder

Robert Malmberg

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

69221300

6922 1300

692 21 300

69 22 13 00