Om firma

Det finnes ingen beskrivelse for dette firmaet

Les mer om bedriften
Telefonnummer
37 40 90...
Adresse

Aagaards plass 2

3211 Sandefjord

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Frigjør deg fra sløsing. "Kjøp ny telefon nå!" - Slik tapper de store selskapene lommeboken din, samtidig som de oppfordrer til sløsing med jordens ressurser. En telefon inneholder aluminium, kobber, gull, sølv og over 30 andre grunnstoffer. Hver ny telefon står for store klimautslipp og ofte også lidelser for gruvearbeidere. Likevel skrotes gode telefoner – fordi det er store penger å tjene på å selge nye. Release vil forandre dette. Vi er et mobilselskap som kjemper for ansvarlig og miljøvennlig forbruk. Vi pusser opp pent brukte telefoner og leier dem ut til våre kunder. Dermed kan alle få en god telefon til en bedre pris, og samtidig bedre samvittighet. Gleden ved en god mobil blir enda større når du vet at du ikke sløser, verken med egne penger eller jordens ressurser. Release leietelefon. For oss som bryr oss.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Release AS

Omsetning

544 tkr

Fortjenestemargin

-4.50 %

Antall ansatte

11

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Release AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

RELEASE AS

Org.nr:

920502873

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

47.914 Postordre-/Internetthandel med elektriske husholdningsapparater, radio, fjernsyn, plater, kassetter og musikkinstrumenter

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

14.02.2018

Lederstillinger/Administrasjon
Øistein Eriksen

Daglig leder

Pål Wibe

Styrets leder

Ove Rydland

Styremedlem

Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

37409000

3740 9000

374 09 000

37 40 90 00