Om Ren C AS

Lokal Florø - bedrift som streber etter å være ditt førstevalg når det gjelder utvendige renholdstjenester av din bolig eller næringsbygg. Vi hjelper deg å vedlikeholde dine investeringer.

Vi tilbyr en rekke utvendige renholdstjenester i Florø og omegn. Nedenfor finner du en oversikt over våre hovedtjenester, men har du behov for andre tjenester så ta gjerne kontakt med oss så ser vi om vi kan hjelpe. Vi ønsker å være ditt førstevalg når det gjelder vedlikehold av ditt hus, næringsbygg eller borettslag.

Vi hjelper deg og ditt hus å SE BRA UT!

TAKVASK & IMPREGNERING/MALING

Taket holder et tungt ansvar om å beskytte resten av huset ditt, og derfor trenger det regelmessig vedlikehold for å fortsette å gjøre en god jobb i årene som kommer.

Her er 3 gode grunner til å vurdere en takvask i dag:

- Mose og annen vekst øker risikoen for at vann trenger gjennom taksteinen og ned til undertaket og kan føre til dyre fuktskader.

- Vedlikehold av takstein, forlenger levetiden på stein og undertak og utsetter dermed utskiftning av taket. For å skifte tak må du beregne en 10-15 ganger så høy pris som å få taket vasket og impregnert.

- Et rent og vedlikeholdt tak løfter det estetiske inntrykket av huset og eiendommen. Dette gir glede og kan forhøye verdien av boligen.

Vi står klare med utstyret, kompetansen og viljen til å vedlikeholde taket ditt.

FASADEVASK

Alle fasader har behov for vedlikehold. Det anbefales å vaske huset hvert år for å bevare kledningen og malingen lengst mulig. I vårt værharde miljø er dette ekstra viktig da det raskt samler seg salt, alger og møkk på fasaden. Vi vasker fasaden på en skånsom, men effektiv måte

Å få huset malt er dyrt, det er derfor en god investering å regelmessig utføre fasadevask for å bevare malingen lengst mulig.

Skal du male huset er du nødt til å vaske det grundig først.

VINDUSVASK

Rene vinduer gir glede. Lite slår etterlengtet sollys gjennom rene vinduer. Mange syntes imidlertid at det er kjedelig og en krevende oppgave å rengjøre sine vinduer, spesielt hvis de er høyere enn bakkenivå. Vi har gjort dette til en jobb, og noe vi finner glede i. Vi benytter både tradisjonell vinduspuss med nal, og vask med rentvannsystem. Rent vann betyr at vannet 100% filtreres for mineraler og partikler før det påføres vinduene med en skånsom børste, helt uten bruk av kjemikalier. Denne metoden gir svært gode resultater og er effektiv siden vi når opp til vinduer på 11m, fra bakkeplan.

Vi kan også vaske vinduene innvendig med tradisjonell vinduspuss.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

Bildegalleri

  • Ren C AS Fasaderengjøring, Kinn - 1

Mulige nummerkombinasjoner

222222102222 2210222 22 21022 22 22 10