Om Reny Eiendomstjenester

Reny Eiendomstjenester jobber hovedsaklig med eiendomsmeglere og deres kunder. En nisje vi trives svært godt i!Her er hovedmålet å optimalisere boliger før salg.Vi bistår også boligselgeren med flyttetjenester og utvask.Med over 600 kunder siste 2 år har vi utviklet ferdigheter og kunnskaper som skiller oss fra andre innen dette feltet. Vi skal vite hvilke tiltak som gir selger merverdi før et salg!Siste par år har vi også god erfaring med større renoveringer og nybygg.

Reny Eiendomstjenester

Reny Eiendomstjenester huser dyktige faglærte malere og tømmermenn. Vi gjør alle typer oppdrag, store og små - nybygg og rehab.

Vi startet med å strekke oss ut mot lokale eiendomsmeglere og deres kunder. Siden 2019 har vi gått fra 2 til nesten 40 meglere vi samarbeider med i regionen. En nisje vi trives svært godt i og som sikrer oss en hektisk hverdag!

Her er hovedmålet å optimalisere boliger - slik at boligkjøperen får det de bør få ved et salg.

Vi bistår også boligselgeren med flyttetjenester og utvask.

Med over 600 kunder siste 2 år har vi utviklet ferdigheter og kunnskaper som skiller oss fra andre innen dette feltet. Vi skal vite hvilke tiltak som gir selger merverdi før et salg!

Siste par år har vi også god erfaring med større renoveringer og nybygg.

Disse oppdragene kommer ofte via kunder (boligselgere) vi blir med på andre siden av salget og inn i deres nye bolig som mangler litt før det er drømmeboligen. Vi jobber også under flere dyktige utbyggere som vi har fått etablert gode samarbeid med.

Kontakt oss om det er noe du lurer på!

Eier du bedriften?

Logg in
  • Reny Eiendomstjenester Maler, Stavanger - 1

Reny Eiendomstjenester, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

-

Selskapsform:

-

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

-

Aksjekapital

-

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

Lederstillinger/Administrasjon

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-