Om Reolmontering AS

Din montasjespesialist! Vi monterer alle typer reoler, mesaniner, verkstedinnredninger og garderober. Med erfarne montører og godt verktøy garanterer rask montering til konkurransedyktige priser.

Reolmontering AS er et norsk firma som benytter erfarne montører fra Estland. Vi monterer alle typer reoler, messaniner, garderobeanlegg m.m. Oppdrag utføres i flere europeiske land, noe som gir kjennskap til de fleste reolsystemer som produseres. I Norge har det vært oppdrag for flere større bedrifter, Coop Extra Bygg, Coop Obs Bygg, Coop Bygg Mix, Asko AS, Inventech AS, Bygg-Max o.s.v.

Oppdragene utføres i henhold til norsk lov og regelverk. Firmaet har yrkesskade- og ansvarsforsikring. Samtlige montører har byggekort og er registrert med D-nummer, og de skatter til Norge. De tilbys gode boforhold hvor de også, om de ønsker det, kan ha selvhushold.

Ut fra oppdragets størrelse kan vi stille med alt fra 4 – 8 montører. I ethvert montasjeteam er det minst en som har truckførerbevis, og det er alltid med montasjeleder som snakker norsk/svensk/engelsk.

Ut fra mottatt materialspesifikasjon kan vi gi komplett tilbud som inkluderer arbeid, reise, overnatting, og kostgodtgjørelse. Eller vi kan gi estimert timepris og maksimum antall montasjetimer.

For å kunne begynne montasjer til avtalt tidspunkt er vi avhengig av sikre biler og vi har derfor investert i 3 nye Ford Transit Custom i 2018. Sammen med godt verktøy og montører med lang erfaring er vi sikker på å kunne levere en best mulig montasje til konkurransedyktige priser.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Reolmontering AS Snekker, Verdal - 1
  • Reolmontering AS Snekker, Verdal - 2
  • Reolmontering AS Snekker, Verdal - 3
  • Reolmontering AS Snekker, Verdal - 4
  • Reolmontering AS Snekker, Verdal - 5
  • Reolmontering AS Snekker, Verdal - 6

Reolmontering AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

REOLMONTERING AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

04.04.2014

Org.nr:

913633245

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

43.320 Snekkerarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Thorvald Solheim Lyngstad

Styrets leder

Jan Jaanus Madisson

Styremedlem

Thorvald Solheim Lyngstad

Økonomisk informasjon

Omsetning

1 286 tkr

Fortjenestemargin

53,7 %

Antall ansatte

5