Om Ricardofoto AS

Ricardofoto tilbyr det du trenger innen foto og film. Uansett om oppdraget gjelder nyfødt-bilder eller en reklamekampanje for en kjent merkevare, er vi stolte av å jobbe med et håndverk der vi kan dyrke våre kjerneverdier; trygghet, kvalitet og kompetanse!  Til privatmarkedet leverer vi alt fra babyfotografering til bryllups- og portrettfoto.Hovedtyngden av kundene våre holder til i Innlandet, Oslo og omegn, men vi påtar oss oppdrag fra hele landet, og i både inn- og utland.

Om Ricardofoto

Ricardofoto tilbyr foto- og filmtjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. Uansett om oppdraget gjelder nyfødt-bilder eller en reklamekampanje for en kjent merkevare, er vi stolte av å jobbe med et håndverk der vi kan dyrke våre kjerneverdier; trygghet, kvalitet og kompetanse!  Ricardofoto består av fagfolk som følger med på trender og utvikler seg for å kunne tilby en stadig bredere kompetanse. Kundene kan derfor alltid være sikre på at fotograferingen, filmen og produktene vi leverer er av beste kvalitet. Det være seg produktbilder, bedriftsfoto, interiørbilder, reklamebilder, matbilder, kompositt, 3D-animsjon m.m. Til privatmarkedet leverer vi alt fra babyfotografering til bryllups- og portrettfoto.

Vi har nå flyttet inn i nye oppussede lokaler midt i Brumunddal sentrum. Hovedtyngden av kundene våre holder til i Innlandet, Oslo og omegn, men vi påtar oss oppdrag fra hele landet, og i både inn- og utland.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Ricardofoto AS Fotograf, Ringsaker - 1
  • Ricardofoto AS Fotograf, Ringsaker - 2
  • Ricardofoto AS Fotograf, Ringsaker - 3
  • Ricardofoto AS Fotograf, Ringsaker - 4

Ricardofoto AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

RICARDOFOTO AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

01.08.2011

Org.nr:

997378202

Aksjekapital

200000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

74.200 Fotografvirksomhet

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Richard Kaashagen Johansen

Styrets leder

Richard Kaashagen Johansen

Styremedlem

Rita Gjestvang Johansen

Varamedlem

Tom Kristian Sørlundsengen

Økonomisk informasjon

Omsetning

5 254 tkr

Fortjenestemargin

−15 %

Antall ansatte

5