Om firma

Ricardofoto tilbyr det du trenger innen foto og film. Uansett om oppdraget gjelder nyfødt-bilder eller en reklamekampanje for en kjent merkevare, er vi stolte av å jobbe med et håndverk der vi kan dyrke våre kjerneverdier;...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
917 06 ...
Adresse

Gammelgata 28

2380 Brumunddal

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Ricardofoto tilbyr det du trenger innen foto og film. Uansett om oppdraget gjelder nyfødt-bilder eller en reklamekampanje for en kjent merkevare, er vi stolte av å jobbe med et håndverk der vi kan dyrke våre kjerneverdier; trygghet, kvalitet og kompetanse!  Til privatmarkedet leverer vi alt fra babyfotografering til bryllups- og portrettfoto.

Hovedtyngden av kundene våre holder til i Innlandet, Oslo og omegn, men vi påtar oss oppdrag fra hele landet, og i både inn- og utland.

Om Ricardofoto

Ricardofoto tilbyr foto- og filmtjenester til både privat- og bedriftsmarkedet. Uansett om oppdraget gjelder nyfødt-bilder eller en reklamekampanje for en kjent merkevare, er vi stolte av å jobbe med et håndverk der vi kan dyrke våre kjerneverdier; trygghet, kvalitet og kompetanse!  Ricardofoto består av fagfolk som følger med på trender og utvikler seg for å kunne tilby en stadig bredere kompetanse. Kundene kan derfor alltid være sikre på at fotograferingen, filmen og produktene vi leverer er av beste kvalitet. Det være seg produktbilder, bedriftsfoto, interiørbilder, reklamebilder, matbilder, kompositt, 3D-animsjon m.m. Til privatmarkedet leverer vi alt fra babyfotografering til bryllups- og portrettfoto.

Vi har nå flyttet inn i nye oppussede lokaler midt i Brumunddal sentrum. Hovedtyngden av kundene våre holder til i Innlandet, Oslo og omegn, men vi påtar oss oppdrag fra hele landet, og i både inn- og utland.

Ricardofoto ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Ricardofoto AS

Omsetning

5 812 tkr

Fortjenestemargin

11.40 %

Antall ansatte

11

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Ricardofoto AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

RICARDOFOTO AS

Org.nr:

997378202

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

74.200 Fotografvirksomhet

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.08.2011

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

91706304

9170 6304

917 06 304

91 70 63 04