Om Ringerike Kiropraktiske Senter

Kiropraktorene Fredrik Balsnæs og Jamy Brye er innehaverne av Ringerike Kiropraktiske Senter i Hønefoss. De er utdannet ved Palmer College of Chiropractic i Davenport, Iowa USA. Begge to har arbeidserfaring fra USA og Norge. De har titlene "Doctor of Chiropractic (D.C.)". Klinikken har topp moderne digitalt røntgenutstyr og tre massører.

FREDRIK BALSNÆS, D.C.

Fredrik Balsnæs er vokst opp i Bærum, men kommer opprinnelig fra Bergen. Fredrik var ferdig utdannet ved Palmer College of Chiropractic i USA i 2011. Turnustiden ble gjennomført ved Eureka kiropraktikk i Asker. Han har også jobbet i Elverum frem til august 2014.

Fredrik jobbet tidligere som elektriker. Han fikk først kjennskap til kiropraktikk da han søkte behandling for en belastningsskade som han pådro seg på jobb. Etter rask bedring ble han inspirert til å endre karriere. Året etter flyttet han til Davenport i USA og startet på kiropraktorstudiet. Fredrik jobbet også siste semester under studiene ved en travel praksis i Minnesota.

Ved siden av studiene deltok Fredrik ofte på seminarer innenfor Gonstead-teknikken, og var aktivt involvert i Gonstead-teknikklubben på skolen. I tillegg har han etterutdanning innenfor ekstremitetsbehandling (ankel, kne, hofte, skulder, albue og håndledd).

JAMY BRYE, D.C.

Jamy Brye kommer opprinnelig fra Wisconsin i USA. Hun er utdannet ved Palmer College of Chiropractic i USA, og var ferdig med studiene i 2010. Etter studiene jobbet Jamy på en travel klinikk i Chicago i ett år. Jamy fullførte sin turnustjeneste i Norge ved Bekkestua Kiropraktikk og Helse, og Kiropraktor Elverum.

Jamy kommer fra et område som kalles Norskedalen i Wisconsin, USA, et navn stedet fikk fordi mange norske emigranter slo seg ned der. I oktober 2011 flyttet Jamy til Norge. Jamy har alltid vært lidenskapelig interessert i helse og livsstil. Allerede som toåring begynte hun å gå jevnlig til kiropraktor for behandling av kronisk ørebetennelse, og erfarte raskt at kiropraktikk hadde en positiv effekt på hennes helse.

Jamy har en bachelorgrad i "Public Health" med fordypning i ernæring fra Universitet i Wisconsin- La Crosse. Hun har videre jobbet i Iowa på et eldrehjem som "Health Coordinator", der hun underviste beboere og ansatte i trening og ernæring. Etter hvert fratrådte hun sin stilling til fordel for videre studier ved Palmer College of Chiropractic i Davenport, Iowa. Ved siden av studiene tok hun flere seminarer for å lære nye teknikker og forbedre sin kunnskap om kiropraktikk og helse.

Jamy ble tatt opp som medlem i det prestisjetunge Pi Tau Delta International Honor Society i 2010, som kun tar opp de mest fremragende avgangselevene. Jamy gikk ut som "Valedictorian", hvilket vil si den eleven i kullet med høyest karaktersnitt gjennom hele studiet.

Ringerike Kiropraktiske Senters valgte linker

Bildegalleri

  • Ringerike Kiropraktiske Senter Kiropraktor, Ringerike - 1
  • Ringerike Kiropraktiske Senter Kiropraktor, Ringerike - 2
  • Ringerike Kiropraktiske Senter Kiropraktor, Ringerike - 3
  • Ringerike Kiropraktiske Senter Kiropraktor, Ringerike - 4
  • Ringerike Kiropraktiske Senter Kiropraktor, Ringerike - 5

Ringerike Kiropraktiske Senter, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

MYSEN, BRYE OG BALSNÆS AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

10.04.2014

Org.nr:

913782569

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Fredrik Balsnæs

Daglig leder

Fredrik Balsnæs

Styrets leder

Jamy Lynn Brye

Styremedlem