Om Roald & Umberto

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

C

Caterina Mariani

moreThanAYearAgo

Great Italian traditional food, warm atmosphere.

Emanuelle

moreThanAYearAgo

Jeg har vært på Roald og Umberto flere ganger og har alltid spist godt mat, akkurat som mamma min lager det i Italia!Det er alltid en fin stemming og eier er alltid veldig hyggelig og jeg ser at han tar godt vare av hver enket kunder. Han har satt med meg og mannen min og fortalte om sine reiser, som den siste han gjorde fra Napoli til Oslo med motorsykkel for eks. Jeg har hatt pasta med cherry tomater, pasta med hvitløk, pizza med parmaskinke, osv. og tiramisu´og nutella pannkaker og er alltid vært fornøyd. Jeg har tatt med meg der flere venner også og de har hatt det veldig bra. Jeg kan virkelig anbefale dette stedet! Jeg reiser fra motsatt siden av byen for å komme meg der og skal forsette inntil videre:)

Felicia

moreThanAYearAgo

Ble så glad da jeg så det åpnet en italiensk restaurant der hvor "tanta til beate" lå, og gledet meg stort til å bruke denne restauranten ofte! Bor rett ved siden av, og et sånt tilbud har vært sårt savnet i nabolaget! Vi var 3 stk fra vår familie som dro dit, og spenningen var på topp. Lokalet er så trivelig, og betjeningen var hyggelig. MEN! så kom nedturen.. Vi bestilte 3 forskjellige pizzaer, som alle smakte helt grusomt! knusktørrt, smakløst, og dønn uintressant! På hjemmesiden skriver innehaver at de er fra sør Italia og legger sin sjel i å servere ekte napoletansk mat. Vel, jeg og min familie har reist jevnlig til nettop Napoli siden 1990, og mener selv at vi har et svært godt grunnlag for å vurdere om maten til Roald&Umberto smaker som i Italia. Svaret er : nei! Aldri spist så dårlig "italiensk" mat noensinne faktisk! Flere andre som satt på nærliggende bord var heller ikke fornøyde, hørte sidemannen spurte kelneren om det var ferdigfabrikat de serverte. Sier vel litt? Desserten, tiramisu var helt ok. Servert i digre stykker, men kom tross alt for å spise pizza. For 3 pers, med 3 pizza, 2 tiramisu, og en flaske av husets vin måtte vi ut med nesten 1000 kr, selv om maten var under enhver kritikk. Går daglig forbi stedet, er nesten aldri kunder der, ikke det minste rart. Jeg lager bedre mat selv, hvorfor kaste pengene ut av vinduet på dette stedet? Stedet har et potensiale, men for guds skyld, ansett nytt kjøkkenpersonale/kokk. Da skal jeg KANSKJE vurdere å komme igjen.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Det eneste som smakte her var vinen. Dette var en sørgelig opplevelse. Kan ikke forstå all den gode omtale dette stedet har fått.

Kenneth S

moreThanAYearAgo

God og rimelig mat. Maten er laget og servert av Italienere og lokalene er veldig intime og sjarmerende. Anbefales!

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

240719722407 1972240 71 97224 07 19 72