Om firma

Vi tilbyr leiebil i Stavanger, Sandnes og omegn. Hos oss får du rimelige priser – og en oppdatert bilpark!

Les mer om bedriften
Telefonnummer
51 63 71...
Adresse

Myklabergveien 1

4314 Sandnes

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

8:00 - 16:00

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi tilbyr leiebil i Stavanger, Sandnes og omegn. Hos oss får du rimelige priser – og en oppdatert bilpark!

Om firmaet

Vi har og holder på å levere biler til både store og små firma i hele landet, spesielt innen olje og gass sektoren. Vi har deltatt med bil til noen av de største utbyggingene på vestlandet, innen olje og gass, til nå.

Vi prøver å holde en bilpark med biler på under tre år. Noen spesialbiler kan gjerne gå fem til seks år før de blir byttet ut. Bilene har service og vedlikehold på merkeverksteder. Noe som gjør at vi har en godt operativ bilpark til en hver tid.

17 setrene våre er ideelle å reise på tur i. For idrettslag, vennegjenger, foreninger og lag er dette en kjempe grei måte å komme seg rundt på.

Bussene våre er utstyrt med tv, dvd spiller og et godt anlegg for at passasjerene skal trives godt på lange turer. Hengerfestet er det og på noen av minibussene.

Rogaland Bilutleie AS har røtter helt tilbake til 1932, da en ung mann lånte 5.000 kroner av sin far for å starte egen virksomhet.

I dag drives selskapet i tredje generasjon og er blant Norges største innen utleie av varebil, lastebil, personbil, minibuss og pickup. Vi tilbyr også persontransport med sjåfør.

I et frittstående, familiedrevet selskap, fundert på samme grunn og med samme glød som gründeren, er alle tett på. Beslutningsveiene er korte og fleksibiliteten stor, noe kundene vet å verdsette.

Mange av de store selskapene her i regionen, spesielt innen olje- og gassektoren, har allerede benyttet seg av våre tjenester gjennom flere tiår.

Det er blant større og mindre bedrifter vi har flest oppdrag, men vi leverer også til privatmarkedet. Bilparken vår består stort sett av nye kjøretøy, de fleste av dem i underkant av tre år gamle.

Rogaland Bilutleie AS har kontor i Stavanger og på Forus, begge sentralt plassert i forhold til kollektivtrafikk og med flyplassen bare en ti minutters kjøretur unna.

Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss på 51 63 71 00 eller e-post post@rogalandbilutleie.no

Rogaland Bilutleie ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Rogaland Bilutleie AS

Omsetning

28 503 tkr

Fortjenestemargin

11.10 %

Antall ansatte

6

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Rogaland Bilutleie AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ROGALAND BILUTLEIE AS

Org.nr:

924778563

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

77.110 Utleie og leasing av biler og andre lette motorvogner

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

04.03.2020

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

51637100

5163 7100

516 37 100

51 63 71 00