Om Romsås Dyreklinikk Veterinær Monica Hansen

Romsås dyreklinikk ligger på Romsås senter i 3. etasje.Vi utfører det meste innen veterinærmedisin; blant annet tannbehandling, vaksinering, utstedelse av pass, medisinske utredninger og en del kirurgi.

Romsås Dyreklinikk Veterinær Monica Hansens valgte linker

Bildegalleri

  • Romsås Dyreklinikk Veterinær Monica Hansen Veterinær, Oslo - 1

Romsås Dyreklinikk Veterinær Monica Hansen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnROMSÅS DYREKLINIKK V/ VETERINÆR MONICA HANSEN
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:991962425
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje75.000 Veterinærtjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Monica HansenInnehaver

Omtaler om Romsås Dyreklinikk Veterinær Monica Hansen

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Monica har et brennende engasjement for dyr - og er et av de varmeste menneskene jeg kjenner. I løpet av de siste fem årene har hun bistått med alt - også hjemmebesøk. Ingenting er "for lite" å sjekke opp - det er godt å ha en god fastlege til mine firbente.

Unni Dahle

mer enn ett år siden

Kunnskapsrik, engasjert, og møter både dyr og eiere med stor omsorg. Vi er fantastisk heldige på Romsås som har fått henne som veterinær! Både pusene og jeg trives godt !

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg har lenge savnet en fast veterinær å gå til, men nå har jeg endelig fått en der jeg bor. Er utrolig takknemlig for all den gode hjelpen vi har fått så langt med kattene våre, og servicen er upåklagelig. Ikke er det noe minus at de selger foret vår der nede heller. Jeg håper at dere blir her oppe i mange, mange år.

Ingegjerd Facella

mer enn ett år siden

Monica Hansen anbefales på det aller varmeste. Hennes ekte engasjement og omsorg for min lille katt som måtte "rest-steriliseres" gjorde sterkt inntrykk. Et nydelig menneske - sammen med sine medarbeidere på Romsås dyreklinikk.

Svar fra firma

Hei Ingegjerd! :) Tusen takk for varmende ord, håper det går bra med henne etter operasjonen og at dere nå slipper flere løpetider! ;) Stor klem til dere

Tigerlilly

mer enn ett år siden

En dyreklinikk som virkelig bryr seg om og tar seg tid til hver enkelt pasient. Her blir du møtt med hjertevarme! Høy kompetanse på veterinærtjenester, de er grundige og dedikerte. Har også et meget godt utvalg av fôr, utstyr og leker. Anbefales på det sterkeste, her blir dyret ditt virkelig tatt godt vare på.

Mariann Sandaas

mer enn ett år siden

Da min gamle mors hund måtte avlives dro Monica hjem til dem. Hun tok utrolig godt vare på dem begge og viste spesiellt hjertevarme og hensyn i den triste stunden. Da min venninne senere måtte avlive sin 14 år gamle hund pga komplisert benbrudd tipset jeg henne om Monica.
De var også svært fornøyd og syntes det ble en fin, nær og respektfull avskjed med sitt familiemedlem hjemme.

Vi har og kommer til å fortsette å anbefale henne til de vi kjenner som har dyr. Her er man i gode hender.

Ine Smedbakken

mer enn ett år siden

100% engasjement i dyrene, jeg har alle mine dyr hos Monica. Hun vaksinerer, opererer, koser, trøster og viser ekte kjærlighet og omsorg for dyret ditt. Til og med hjem til meg kommer hun om jeg trenger det. Klinikken er super: Nyopppusset, rent, lyst og masse varer man kan handle i tillegg. Hundefor, godbiter, utstyr...
Jeg har hatt endel veterinærer opp gjennom årene, og det er ikke tvil om at Monica er den beste! Anbefaler alle å dra til Romsås Dyreklinikk!

Magnar Riseth

mer enn ett år siden

Pga. egen helse har jeg vanskeligheter med å klippe klørne på en av kattene mine (den andre klarer det selv med klorestativet). Enda verre er det for meg å komme meg til dyreklinikken. Det er derfor fantastisk at Monica tilbyr hjemmebesøk, og gjør derfor livet lettere. Hun er alltid hyggelig og imøtekommene og tar jobben på fulle alvor, selv om det "bare" er å klippe klør. Dyreeiere i Groruddalen er heldig som har Romsås dyreklinikk og Monica i nærheten :-)

Renate

mer enn ett år siden

Monica har vært min katts "fastlege" i halvannet år nå, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Kompetansen, engasjementet og vennligheten mot både to- og firbente er helt fabelaktig, og man føler seg veldig godt ivaretatt der. Hun engasjerer seg i hvert enkelt dyr, stiller opp når det trengs og gjør alt hun kan for pasientene sine. Anbefales på det varmeste!

mariana tudorache

mer enn ett år siden

Det er ca 3-4 år siden jeg var så heldig å komme i kontakt med Monica .Hun er et nydelig menneske med 100% engasjement i dyrene .Hjertevarme,omsorg og dedikert veterinær er bare noe av ordene jeg kan beskrive henne. Monica er den beste veterinær og jeg anbefaler henne til alle som har dyr. tusen takk for du stiller opp for mine kjære dyr:)

Johanne Toverud

mer enn ett år siden

Jeg har 2 katter hvorav den ene har hatt et meeget anstrengt forhodt til vetrinærer.
-Men ikke nå lenger!
Monica tar seg alltid tid til å få katten min til å føle seg trygg, så nå har han rett og slett blitt en drøm å ta med seg til dyrlegen:)

Svar fra firma

Hei Johanne:)
De er jo bare helskjønne begge to da - litt skeptisk må man få lov til å være, og da hjelper det med litt tid og kos..;)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg har to svært forskjellige katter med ulike behov. Monica kommer hjem og ordner det meste, i tillegg til å gi alt dyrene trenger på sin nye fine klinikk. Takk for at du finnes:)

Heidi

mer enn ett år siden

Jeg har en livredd katt som blir kjempe sint men må ærlig si at jeg og pus helt klart skal forsette å komme hit.å håper at selv min sinte gutt til slutt kan syntes det er greit.... Du er helt utrolig Monica med ditt dyretekke.. tusen tusen takk...

blivende kunde

mer enn ett år siden

Min unge valp skulle til veterinæren for å få sprøyte. For meg er det viktig at veterinæren tar seg tid til å snakke med dyret, slik at veterinærbesøket blir en fin opplevelse. Alle positive opplevelser vil øke muligheten for en trygg og harmonisk voksen hund. En slik veterinær fant vi på Romsås dyreklinikk. Vil derfor anbefale Romsås dyreklinikk til alle som trenger veterinær.

Svar fra firma

:) Så koselig at dere syntes det ble en positiv opplevelse - det er like viktig for oss som for dere at dyrene trives, og vi forsøker derfor bruke den tiden som må til!!! Dere er alltid hjertelig velkommen innom for en liten godbit og litt kos, så behøver det ikke alltid skje skumle ting på et veterinærkontor. :)