Om RSM Norge AS

RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vi er Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv - SMB-markedet.Våre kontorer ligger sentralt i Oslo, Vestland, Agder, Rogaland og Trøndelag, og vi er 350 ansatte.RSM Advokatfirma er tilknyttet RSM Norge, og yter juridiske tjenester med hovedvekt på skatt, merverdiavgift, selskapsrett og transaksjoner.

Om RSM Norge

Vår kjernevirksomhet er revisjonstjenester, og vi hjelper deg også gjerne med rådgivning innen advokattjenester, skatt og avgift, transaksjoner, regnskapsrådgivning, ESG, informasjonssikkerhet, gransking og risikostyring.

Våre kunder favner et bredt utvalg av bransjer og omfatter både små aksjeselskaper og konsern med betydelig størrelse samt børsnoterte selskaper. Vi har en solid posisjon blant eierstyrte virksomheter.

Vi er ambisiøse både på våre egne og kundenes vegne, og skal bygge tillit ved å være ansvarsfulle og vise respekt. Vi ønsker å være med å skape og sikre verdier i din virksomhet, og vårt bidrag skal være et resultat av godt samarbeid og høy kvalitet. Ved åpenhet og en løpende, god dialog med våre kunder skal vi sammen ta initiativer som skaper konkurransekraft, vekst og merverdi.

Bildegalleri

  • RSM Norge AS Revisjonstjeneste, Oslo - 1

RSM Norge AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnRSM NORGE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato31.05.2000
Org.nr:982316588
Aksjekapital211200
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje69.202 Revisjon

Lederstillinger/Administrasjon

Krister Georg AanesenDaglig leder
Anders Ivar NerengStyrets leder
Lars LøyningStyremedlem
Svein JohnsenStyremedlem
Marianne NesdalStyremedlem
Esther Marianne Brockmann BuggeStyremedlem
Alexander LambachStyremedlem
Oliver Thomas SmythStyremedlem
Edvard Gahre BørresenStyremedlem
Tor Egil SådlandStyremedlem
Helene WalleStyremedlem
Stian BorgenStyremedlem

Viser 4 av 12

Mulige nummerkombinasjoner

231142002311 4200231 14 20023 11 42 00