Søgne og Songdalen Begravelsesbyrå logo

Søgne og Songdalen Begravelsesbyrå

Om firma

Vi hjelper deg med de praktiske gjøremål i forbindelse med begravelse. Vi ordner alt papirarbeid, transporter, blomster, musikk, sanger, dødsannonser. Vi betjener også nabokommunene. Vår vakttelefon er betjent hele døgnet, også...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
38 05 01...
Adresse

Eikestølveien 154

4642 Søgne

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Vi hjelper deg med de praktiske gjøremål i forbindelse med begravelse. Vi ordner alt papirarbeid, transporter, blomster, musikk, sanger, dødsannonser. Vi betjener også nabokommunene. Vår vakttelefon er betjent hele døgnet, også i helger og helligdager.

Søgne og Songdalen begravelsesbyrå hjelper deg med de praktiske gjøremål i forbindelse med begravelse. I den vanskelige tiden når en av ens nærmeste er gått bort, velger de fleste å overlate de nødvendige gjøremål til begravelsesbyrået. Vi ordner alt papirarbeid, transporter, blomster, musikk, sanger, dødsannonser. Vi sørger for at de aktuelle støtteordningene kommer til anvendelse. Søgne og Songdalen begravelsesbyrå ble etablert i 2003 og drives av Kjell Dahl. Vår vakttelefon er betjent hele døgnet, også i helger og helligdager. Det betyr at du når som helst kan ringe. Søgne og Songdalen Begravelsesbyrå bistår med å finne en passende gravstein. Utvalget av steiner er stort, og det er viktig å få en gravstein som ikke forvitrer. Å finne en gravstein som vil holde seg pen i mange år, er noe vi hjelper med. Tilføying av navn på stein, samt rehabilitering av gammel stein er vi også behjelpelig med. Vi monterer også vanningsanlegg slik at blomster og beplanting får tilstrekkelig vann.

Søgne og Songdalen Begravelsesbyrås valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Søgne og Songdalen Begravelsesbyrå

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

0

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Søgne og Songdalen Begravelsesbyrå er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

SØGNE OG SONGDALEN BEGRAVELSESBYRÅ Kjell Dahl

Org.nr:

985775508

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

96.030 Begravelsesbyråvirksomhet og drift av kirkegårder og krematorier

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

38050135

3805 0135

380 50 135

38 05 01 35

90044994

9004 4994

900 44 994

90 04 49 94