Om Søppeltaxi Transport og Service As

Søppeltaxi1 er en ledende leverandør av søppeltaxi- og flyttetjenester. Vi har bygget et solid rykte basert på vår ekspertise, pålitelighet og kundeservice. Vår dedikerte og erfarne stab er klare til å håndtere alle dine søppelhåndterings- og flyttebehov på en effektiv og profesjonell måte.Vårt vennlige team står klare til å hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre en sømløs og stressfri opplevelse. Vi ser frem til å arbeide sammen med deg og bidra til å oppfylle dine behov.

Effektive og Miljøvennlige Søppeltaxi- og Flyttetjenester

Søppeltaxi Transport og Service As er en anerkjent og pålitelig bedrift som spesialiserer seg på søppeltaxi og flyttetjenester. Vi er dedikert til å levere førsteklasses tjenester som oppfyller våre kunders behov og overgår forventningene.

Med mange års erfaring i bransjen har vi etablert oss som en pålitelig aktør i markedet. Vi har opparbeidet oss en solid kunnskap og ekspertise innen søppeltaxi og flytting, og vi bruker denne kunnskapen til å håndtere alle oppdrag med omhu og presisjon. Vårt erfarne mannskap er nøye utvalgt og har gjennomgått grundig opplæring for å sikre at de kan takle ulike typer søppel og eiendeler på en trygg og effektiv måte.

Vi er stolte av å tilby et bredt spekter av tjenester som dekker alle dine søppelhåndterings- og flyttebehov. Vår søppeltaxi-tjeneste er tilgjengelig for både privatpersoner og bedrifter. Uansett om du trenger å kvitte deg med hageavfall, bygningsavfall eller generelt søppel, er vi her for å hjelpe. Vi sørger for forsvarlig håndtering og resirkulering av avfall for å redusere miljøbelastningen.

Når det gjelder flyttetjenester, tilbyr vi omfattende løsninger for boligflytting, kontorflytting og interne omlokaliseringer. Vårt team av erfarne flytteeksperter sørger for at dine eiendeler blir pakket, transportert og plassert trygt og sikkert på ditt nye sted. Vi tar oss også av demontering og montering av møbler, og vi har kompetansen til å håndtere spesialgjenstander som pianoflytting. Vårt mål er å gjøre flytteprosessen så smidig og stressfri som mulig for våre kunder.

Kvalitet og pålitelighet er kjernen i vår virksomhet. Vi tar stolthet i å levere tjenester av høyeste standard, og vi streber etter å opprettholde et solid rykte blant våre kunder. Våre mannskaper er utstyrt med moderne utstyr og verktøy for å sikre effektivitet og pålitelighet i alle oppdrag. Vi har også forsikring som dekker eventuelle uforutsette hendelser, slik at du kan ha trygghet og tillit til vårt arbeid.

Vi verdsetter våre kunder og arbeider tett med dem for å forstå deres spesifikke behov og ønsker. Vår tilnærming er skreddersydd for å oppnå best mulig resultat og kundetilfredshet. Vi lytter nøye til våre kunders tilbakemeldinger og tar aktivt grep for å forbedre våre

Søppeltaxi Transport og Service As' valgte linker

Bildegalleri

  • Søppeltaxi Transport og Service As Flyttehjelp, Oslo - 1

Søppeltaxi Transport og Service As, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnTERANGA TOTAL TJENESTER AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato26.04.2022
Org.nr:929312457
Aksjekapital30000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje49.410 Godstransport på vei

Lederstillinger/Administrasjon

Serigne Dame Ndiaye GayeKontaktperson
Serigne Dame Ndiaye GayeStyrets leder