Om S Sigvartsen Steinindustri AS

Sigvartsen Steinindustri er landets ledende firma innen naturstein. Vi dekker alle dine behov for naturstein − ute og inne. Tidløse, norske steintyper som skifer og granitt, klassiske kontinentale som marmor og kalkstein, og nye, moderne kompositt-typer. Hos oss finner du markedets største utvalg av naturstein, og vi deler gjerne vår kompetanse med deg. Om du skal ha 5 m² til en liten terrasse eller 1.000 m² stein til et stort prosjekt, har vi produktene og kunnskapen.

Vi besøker hvert år alle viktige messer og produsenter i utlandet, og er i front når det gjelder kvalitet og trender innen naturstein. Sigvartsen er landets største importør av naturstein, og har de beste kontaktene i bl.a. Italia, Spania, Portugal, Brasil og Kina.

Velkommen til våre showroom på Grorud og i Sandvika. Vi har også en egen stor avdeling for proffkunder på Haugenstua, og egne, moderne verksteder for bearbeiding. Vi garanterer deg den service og personlige oppfølging du bør forvente! Våre store innkjøp og gode avtaler gir deg kvalitetsprodukter til gunstige priser.

Bildegalleri

  • S Sigvartsen Steinindustri AS Naturstein, Oslo - 1
  • S Sigvartsen Steinindustri AS Naturstein, Oslo - 2
  • S Sigvartsen Steinindustri AS Naturstein, Oslo - 3
  • S Sigvartsen Steinindustri AS Naturstein, Oslo - 4

S Sigvartsen Steinindustri AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnS SIGVARTSEN STEININDUSTRI AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato30.03.1984
Org.nr:935566932
Aksjekapital1480000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje46.739 Engroshandel med byggevarer ikke nevnt annet sted, 23.700 Hogging og bearbeiding av monument- og bygningsstein

Lederstillinger/Administrasjon

Kjell SigvartsenKontaktperson
Kjell SigvartsenStyrets leder
Anne Karin Sigvartsen MeyerStyremedlem
Jan Erik BakkStyremedlem

Omtaler om S Sigvartsen Steinindustri AS

Vibeke M. Aas

mer enn ett år siden

Ringte for å få råd om fjerning av tørket superlim fra kompositt benkeplate. Fikk flere greie forslag umiddelbart på telefonen I forhold til en relativt mørk plate skulle man helst ikke bruke syreholdige midler, bare som siste utvei, forøvrig prøve å skure/skrape mekanisk med feks tannkrem, skuremiddel og et skarpt barberblad. Takk for rask og fin hjelp!

Mulige nummerkombinasjoner

228030602280 3060228 03 06022 80 30 60