Veibeskrivelse

stenindustri

ga 616 firma
Kart
  • Sæterfjellvegen 9
    7340 Oppdal
    Vis veibeskrivelse
    72 40 01...
    Vis nummeret
    Palmer Gotheim Skiferbrudd AS har lang historie og ble grunnlagt i 1967. Skiferbruddet ligger i Drivdalen ca. 2 mil sør for Oppdal sentrum. Produksjonen består i tradisjonelle skiferprodukter og råvaren er i hovedsak lys Oppdalskifer. Palmer Gotheim Skiferbrudd ble i 2007 kjøpt opp av AF Gruppen.
  • Hamremsbakken 1
    7710 Sparbu
    Vis veibeskrivelse
    920 23 ...
    Vis nummeret
    Bedriften finnes i Sparbu men tar imot kunder fra Åsen, Steinskjer, levanger, Verdal, Inderøy Verran, Snåsa og Namdal Vi er etterkommere av Iver R. Eide, som startet steinindustri på Eide, Nord Møre, i 1904. Familietradisjonen og fagkunnskapen har hele tiden blitt holdt i hevd. Vår far, Paul Eide, etablerte seg på Levanger i 1957.
  • Strandvegen 515
    6490 Eide
    Vis veibeskrivelse
    71 29 98...
    Vis nummeret
    Gjennom godt design, høy kvalitet og pålitelighet har vi siden 1946 opparbeidet en kvalitetsprofil i markedet.Våre monumenter blir laget av de beste råvarer slik at du er garantert å få et varig gravminne.Velg mellom flere typer overflate-behandlinger, skrifter og ornamenter.Vi kan veilede og gi dere de rette opplysninger, slik at du kan få monumentet slik du ønsker det.
  • Møen
    5709 Voss
    Vis veibeskrivelse
    952 18 ...
    Vis nummeret
    Voss Skiferbrudd A/S er eigd og drevet av Arne K Mala. Produksjonen består av diverse skiferprodukt som takskifer, bruddheller, flis, trapperinn, ovnsheller og murstein. Uttaket av skiferblokk er i dag maskinelt. Mens skiferproduksjonen fremdeles er handarbeid med slegge, kile og skantesaks.
  • Østensjøveien 5
    0661 Oslo
    Vis veibeskrivelse
    22 65 64...
    Vis nummeret
    Stengt
    Vi utfører alt arbeid på nye og gamle gravsteiner, også ute på gravlunden! Kun direkte salg, ingen mellomledd. Stor utstilling, cirka 250 stein på samme sted!
  • Borreveien 64
    3186 Horten
    Vis veibeskrivelse
    33 07 34...
    Vis nummeret
    Stengt
    STEINRIKET er en faghandel-kjede for produksjon og salg av natursteinprodukter. Vi dekker markedet i de sørlige deler av Norge. Steinriket selger alle typer bearbeidede produkter i naturstein og skifer. Sortimentet kan variere blant de ulike forhandlerne, men ta kontakt så vil våre erfarne selgere og rådgivere hjelpe deg å finne løsning på dine behov.
  • Olav Ingstads vei 5
    1351 Rud
    Vis veibeskrivelse
    975 05 ...
    Vis nummeret
    Franzefoss Minerals er med fokus på miljø, den ledende på kalk i Norge. Kalk – Nytt enda bedre produkt for frukt, bær og grønnsaker. Økt holdbarhet og kvalitet i avlingen. Kalking i frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon er viktig for plantehelsen og sikrer næringsbalanse i produktene. Se hjemmeside for alle bruksområder.
  • Kirkeveien 188
    3140 Nøtterøy
    Vis veibeskrivelse
    33 38 39...
    Vis nummeret
    Stengt
    Vi leverer ulike gravmonumenter hvor du som kunde bestemmer type, skrift og eventuelle ekstra elementer som skal leveres med monumentet. Våre monumenter holder en høy standard, og kan sees på utstilling hos oss.Hva med å friske opp hagen litt? Med steinprodukter til hagen får du en naturlig og skjønn fornying av hagen som tåler både vær og vind. Vi har en rekke produkter fra blomstepotter til benker – frisk opp hagen din i dag, du vil ikke angre.
  • Industrivegen 10A
    3940 Porsgrunn
    Vis veibeskrivelse
    35 51 26...
    Vis nummeret
    (1
    Med over 40 års erfaring, kan vi tilby deg den beste veiledning og hjelp du måtte trenge.Vi tilbyr deg beddplater, kantstein, gravlykter og selvanningskasser.Vi utfører også navntilføyelser.Vi kan også tilby kjøkkenbenkplater og skifer til alle formål.Om du ønsker kommer vi gjerne å henter deg til avtalt tid.Vi garanterer rask levering, god service og topp kvalitet tilkonkurransedyktige priser.
  • 69 16 36...2
    Vis nummeret
    Stengt
    Et tradisjonsrikt steinhuggeri med 16 ansatte. Grunnet en bevisst holdning til bevaring av et gammelt håndverk kombinert med ny teknologi, påtar vi oss mange forskjellige oppdrag. Våre medarbeidere har en bred og lang erfaring innen steinhuggerfaget og restaurering av stein.
  • Hestehaven 6
    4520 Lindesnes
    Vis veibeskrivelse
    38 25 64...
    Vis nummeret
    Stengt
    Velkommen! Sørlands Stein AS er et av de ledende firmaer på Sørlandet innen gravstein, skifer og granitt. Firmaet ble etablert i 1985 og har ansatte med lang erfaring på sitt område. Vi strekker oss langt for å gi kundene den service vi mener de fortjener. For oss er ingen kjøp for små eller steinspørsmål for dumme.
  • Kristen Staksnæs vei 61
    4810 Eydehavn
    Vis veibeskrivelse
    975 05 ...
    Vis nummeret
    Franzefoss Minerals er med fokus på miljø, den ledende på kalk i Norge. Kalk – Nytt enda bedre produkt for frukt, bær og grønnsaker. Økt holdbarhet og kvalitet i avlingen. Se alle bruksområder på hjemmesiden.
  • Tromsdalsvegen 442
    7657 Verdal
    Vis veibeskrivelse
    900 52 ...
    Vis nummeret
    Firmaet er blant de ledende i Norge innen kalkprodukter og kalkingsteknologi.Kalk til settefisk, jordbruk, bygg- og anlegg, kalk til gjenbruk av graver, røykgassrensing for å nevne noen bruksområder. Se mere på vår hjemmeside.
  • Bergsjøvegen 100
    2846 Bøverbru
    Vis veibeskrivelse
    61 19 83...
    Vis nummeret
    Franzefoss Minerals er med fokus på miljø, den ledende på kalk i Norge. Kalk – Nytt enda bedre produkt for frukt, bær og grønnsaker. Økt holdbarhet og kvalitet i avlingen. Se alle bruksområder på vår hjemmeside.
stenindustri ga 616 virksomheter
Static map