Om Sannergaten Skotøymagasin AS

Sannergaten Skotøymagasin AS er et av landets ledende skotøyforretninger som fører alle kjente merker til barn, dame og herre. Vi har stort utvalg. velkommen!

Vi fører de fleste merker.

Sannergaten Skotøymagasin AS er et av landets ledende skotøyforretninger som fører alle kjente merker til barn, dame og herre.

Vi er garantert billig på alle kjente merker. Meget god parkering rett utenfor døren. Byens beste kundekort ,for hvert par sko de kjøper får de et stempel.Det 3. par sko de kjøper får de med 20% rabatt og det 6. par sko de kjøper får de til 1/2 pris.

Her er et lite utvalg av våre merker:

Camel - Clarks - Ecco - Geox - Gabor - Jenny - Klavnes - Superfit - Lloyd - Høgl - Mephisto - Peter Kaiser - Rockport - Timberland - Unisa - Topman - Viking - Tamaris - Vagabond - Pikolinos - Adidas - Converse - Puma - Birkenstock - Rohde - Toms -Fitflop - Ugg - MBT - Palmroth - Sebago Docsiders - Klaveness - Merrell - Kavat - Ara - Crocs - Joya - Skecher - Gant - Steve Madden - Reebok - Inukii - Rieker - Diadora - Green Comfort - Blackstone - Shepherd - Swims - Isba - Moon Boots - GaiteLine - CoolHaan -

Sannergaten Skotøymagasin AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSANNERGATEN SKOTØYMAGASIN AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato24.09.1981
Org.nr:930534757
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje47.721 Butikkhandel med skotøy

Lederstillinger/Administrasjon

Tom NilsenDaglig leder
Tom NilsenStyrets leder

Omtaler om Sannergaten Skotøymagasin AS

Mm

mer enn ett år siden

Elendig kundebehandling når ansatte klarer og få en på 2 år til og begyne og gråte. Butikken har ballonger til utdeling og min sønn tar en ballong. Inne i butikken blir han møtt an en ansatt som tar fra han ballongen og påpeker at man ikke skal ta dem før han er på hvei ut. Gutt på 2 år begynner og grine. Den damen kommer med vennlige kommentarer til en på 2 år. Når jeg spør hva hun driver med. Blir jeg bet om og forlate lokalet og jeg ikke er den kunden dem ønsker. Er det mulig og behandle en på 2 år på denne måten. Er ikke ballonger til for og glede.

Bjørn

mer enn ett år siden

Litt merkelig oppgjørsform på nettbutikken, men servicen jeg fikk på telefon og mail i forbindelse med kjøpet kvalifiserer til 5 stjerner alene.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Denne butikken har jeg alltid vært kjempefornøyd med. Her finner jeg alltid sko jeg liker til meg og hele familien.

kine

mer enn ett år siden

denne butikken har vært her så lenge jeg kan huske, må være en av oslos eldste forretninger. min far kjøpte alltid årets sko på hjørnet – jeg fikk sandaler husker jeg. Nå er det jeg som er blitt fastkunde, jeg er 29 og finner alltid fine sko, støvletter som er det siste. ta en titt, det er verdt det!

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

223510552235 1055223 51 05522 35 10 55