Om Sarpsborg Pizza & Thaifood S V Hansen

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Sarpsborg Pizza & Thaifood S V Hansen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSARPSBORG PIZZA & THAIFOOD S V Hansen
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:984382685
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje56.102 Drift av gatekjøkken

Lederstillinger/Administrasjon

Omtaler om Sarpsborg Pizza & Thaifood S V Hansen

sissel jacobsen

mer enn ett år siden

Super fornøyd med veldig god mat og at de lager det litt etter mitt ønske når jeg sier ifra :-)
Ser andre her klager på "kø" og "tid" men som fast kunde i mange år vet jeg at de har utskifte av staben og er veldig sikker på at de nye trenger litt bedre tid på seg enn de som har vært der i en del år. :-) Uansett ! Terningkast 5

fkgunder

mer enn ett år siden

Jeg veldig fornøyd med maten jeg har kjøpt hos "tai-fooden", serlig synes jeg "tallerkene" deres er bra. Store porsjoner som gjør deg god og mett (sjelden jeg klarer og spise opp alt sammen)!

Men...

Så er det det med ventetidene. Oppimot et par timer. Serlig i helga går det tregt. Jeg vil anbefale folk og hente maten selv hos "tai-fooden"'s lokaler i Madam Arnesens vei på Kurland. En lørdag de var veldig sene, fikk jeg faktisk gratis frakt av maten. Setter pris på slikt. Men det er generelt alt for lange ventetider hos SPoTF. På tide de utivder staben sin litt. Stedet er såpass populært, at det tror jeg de saktens kan ta seg råd til.

Lykke til!

G.O.A.

mer enn ett år siden

Utrolig trege til å betjene kunder, når det er mye kø.
Kanskje litt
under bemannet. Ofte stått og ventet et kvarter ekstra, i forhold til avtale.

RUNE

mer enn ett år siden

ringe kl 16,16 for å bestille en pizza og noe annet . ringte tidlig da jag har opplevd at tig tar tid , ble lovet maten innen om 1 time og 15 min , alså før kl 17,31 , ringte 1745 for purring fikk da vite at maten ikke hadde blitt kjørt ut enda pga sjafør , men maten skulle komme vert øyeblikk . maten kom KL 18,15 IKKE BRA , da har vi bestilt pizza allerese fra et annet sted kl 18,13 med norges garanti innen 1 time hvis ikke 1/2 PRIS

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Kjempe bra Pizza :)

Lene

mer enn ett år siden

Maten er veldig god, men ofte har det tatt en time mer enn når de avtalte på å levere, og har vi bestilt Thai food så er boksene helt ned klinete av mat. Vi får ingen rabatt heller om sånt skjer, og det syns vi er litt for dårlig. Så kommer nok ikke til å bestille der igjen. Hvertfall ikke tilkjørt.

Pål Christian

mer enn ett år siden

Knall mat, dog litt venting men det er bare ett godt tegn. Mer bekymringsfult om maten kommer på 5min. God mat tar ofte litt mer tid, men jeg syntes det er verdt tiden det tar.
Gode luftige pizzaer, mye smak, samt mye spennende og smakfull thaimat. Elsker sterk mat, og her får du STERK mat om du vil.

Køene i helgene forventes, og er igjen ett tegn på at stedet er polulært. Hvor ofte står du ikke i kø på Ultra eller Meny en Lørdags ettermiddag?? Virker som om folk har dårlig tid :P

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

691699006916 9900691 69 90069 16 99 00