Om Scandic Markiser AS

Ring for hyggelig prat så avtaler vi et uforpliktende møte i showroomet. Ønsker du en gratis befaring hjemme hos deg og et uforpliktende tilbud stiller vi gjerne opp! Velkommen innom for en hyggelig prat.

Om firmaet

Produktene er norskprodusert og vi er kritiske og grundige med valg av underleverandører til våre produkter. Dette er svært viktig da vi produserer produkter som skal ha en levetid på mer enn 30 år. Vi legger vekt på stort utvalg, design og kvalitet i våre produkter. For oss er det viktig å ha kunder med langsiktig perspektiv, ha høy servicegrad og kunne levere samme produkter i flere år.

Vi har nesten alltid lamell og dukkolleksjon på lager ved tidligere leverte produkter, så det går som regel greit og supplere med. Samtidig er vi selvsagt i forkant når det gjelder nye kolleksjoner og trender. Dette er viktig når du som kunde skal velge leverandør. Det kan være utbygging av eksisterende bygg eller bolig og det kan skje skader eller ytre påvirkninger som gjør at tilsvarende produkter kan leveres eller repareres. Alle våre produkter produseres etter eksakte mål i et bredt fargeutvalg.

Siden vi startet opp i 1995 har vi hatt over 120.000 fornøyde kunder. Disse kundene er vår beste markedsføring.

Vårt mål er å være best på design, pris, kvalitet og service!

Bildegalleri

  • Scandic Markiser AS Solskjerming, Gjøvik - 1
  • Scandic Markiser AS Solskjerming, Gjøvik - 2
  • Scandic Markiser AS Solskjerming, Gjøvik - 3
  • Scandic Markiser AS Solskjerming, Gjøvik - 4

Omtaler om Scandic Markiser AS

Bjørn Sæther

mer enn ett år siden

Kjøpte en markise til nesten 40k. Den ble ikke som beskrevet av selger, selv etter at den ble forsøkt rettet på. Anbefales ikke.

Guri Mikkelsen

mer enn ett år siden

Profesjonell og grundige servicemann kom på befaring. Vi fikk beskjed om at vi trengte ny motor, alternativt helt ny markise. Han skulle gi salgsavdelingens beskjed om å sende tilbud. Ventet lenge uten svar. Har snakket med salg, og de hevder at de a) har gitt tilbud og b) at de straks skal sende tilbud. Dette er noen uker siden, men har ikke hørt noe. Kjøper ikke noe av dette firmaet i fremtiden.

Fredrik T

mer enn ett år siden

God befaring, alt etter det har vært alt annet enn bra. 5 måneder etter avtale mangler vi fortsatt screens til 3 vinduer. Ingen tilbakemeldinger på skriftlige mail i aug-sept, 3 screens fortsatt ikke levert. Vil ikke bruke de ved fremtidige kjøp!

Nøkkelord

Mulige nummerkombinasjoner

900901009009 0100900 90 10090 09 01 00