Om Schaus Buss AS

Schaus Buss opererer idag en moderne flåte av busser, vi har alltid lagt stor vekt på kvalitet når vi kjøper nytt materiell. Vi disponerer idag ca 30 turbusser. Vedlikehold av materiellet foregår på eget verksted. Verkstedet er offentlig godkjent verksted og påtar seg arbeid for andre. En buss fra Schau skal alltid være i topp teknisk stand og alltid være ren og pen.

Om firmaet

Schaus er blant de ledende busselskap i Oslo og på Østlandet og spesialisert for turkjøring på, til og fra Østlandet. Vi har i dag et stort antall kunder som benytter oss når de trenger en sikker og velfungerende transport av egne ansatte, kunder og venner til og fra ulike typer arrangement og tilstelninger. I tillegg er vi stolt leverandør av transport til de aller fleste hotell på Østlandet. Schaus har også utviklet seg til å bli den ledende leverandør av Crew-transport til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Schaus Buss opererer et mangfold av minibusser, turbusser og rutebusser i Schaus-konsernet. Kjørekontoret holder til i Vestby der de fleste bussene er stasjonert, men vi har også busser stasjonert i Oslo og på Romerike bl.a. ved Oslo Lufthavn Gardermoen Våre sjåfører har lang fartstid i bransjen. Vi legger vekt på kompetansen hos våre medarbeidere og arrangerer kontinuerlig kurs i for eksempel glattkjøring, brannslukking og service. Våre sjåfører er vår aller viktigste ressurs!

Schaus Buss er en teknisk bussoperatør. Vi har derfor ingen katalog med turer du kan melde deg på som enkeltperson. Da henviser vi til våre samarbeidspartnere. Vi har valgt å fokusere på å drive busstjenester, og det er vi gode på! Vi leverer transporttjenester til alle typer grupper. Vi har lang erfaring i bransjen og kan sette sammen en pakke som består av det akkurat det din gruppe trenger, uansett om dere er et firma som skal på sommertur eller en vennegjeng som skal på fjellet. Vi løser alle typer transportoppdrag, uansett om det involverer 1 buss eller 20. Schaus Buss driver i hovedsak med turbusser, men vi er også underleverandør til Nobina som har kontrakt med Ruter på rute- og skolekjøring lokalt i Vestby, Son og Hvitsten.

For ruteopplysning viser vi til Trafikanten på telefon 177 eller www.trafikanten.no

Schaus Buss AS' valgte linker

  • Schaus Buss AS Busselskap, Vestby - 1
  • Schaus Buss AS Busselskap, Vestby - 2
  • Schaus Buss AS Busselskap, Vestby - 3
  • Schaus Buss AS Busselskap, Vestby - 4
  • Schaus Buss AS Busselskap, Vestby - 5
  • Schaus Buss AS Busselskap, Vestby - 6
  • Schaus Buss AS Busselskap, Vestby - 7
  • Schaus Buss AS Busselskap, Vestby - 8

Schaus Buss AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

SCHAU'S BUSS AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

31.01.1982

Org.nr:

933658473

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

49.392 Turbiltransport

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Lasse Juhani Aarstrand

Styrets leder

Stian Schau Andersen

Styremedlem

Jan Ivar Schau

Styremedlem

Mona Schau Giskås

Styremedlem

Anne Marie Schau Andersen

Observatør

Ole Werner Hanssen

Økonomisk informasjon

Omsetning

110 720 tkr

Fortjenestemargin

9,3 %

Antall ansatte

130

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

649561616495 6161649 56 16164 95 61 61