Om Seafood AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Seafood AS

Kanutten

mer enn ett år siden

Etter å ha prøvd å bestille bord pr. tlf. dukket vi likså godt opp og fikk fortreffelige 2 timer på oss. Vi rakk å nyte den deilige maten, fine utsikten med det gode været samt å få en ypperlig service. Dagens anbefalinger var helt topp. Det frister til gjentagelse :)

Emilia

mer enn ett år siden

Maten var väldigt god (särskilt kongekrabben och kamskjellen )och menyn bjöd på flera frestande alternativ. Dessutom var personalen vädligt trevlig och snabb. Plus för utsikten och den enkla och trevliga inredningen.

Rune

mer enn ett år siden

Vi var der den 08 juni 2009 og var rett og slett imponert. Tok dagens menyforslag fra start til slutt, og her var både forretter, hovedrett, dessert og viner helt supre. Blant det bedre vi har opplevd, og vi har spist maaange steder. Spesielt fornøyd med kveita, den var helt perfekt! Og betjeningen var trivelig og hjelpsom.

Pink

mer enn ett år siden

Hadde hørt mye om Solsiden før jeg besøkte restauranten. Ble ikke skuffet, men ble ikke overveldet heller. Bra beliggenhet med sol til langt på kveld og god service, trekker opp.

Hege

mer enn ett år siden

Besøk juni 2010. Spiste dagens og fikk 3 meget gode retter, spesielt forretten var en stor smaksopplevelse. Hyggelig og kunnskapsrik betjening

Kategorier

Kategorier mangler

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

223336302233 3630223 33 63022 33 36 30