Om Sector Alarm AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Sector Alarm AS

Tim Erichsen

mer enn ett år siden

Elendig kundeservice. Styr langt unna!!!!! Sa opp abb og ble tilbudt nytt anlegg og gratis abb i 2 år!! Hvor seriøst er det??? Oppfordrer til alle kunder å si opp så får dere 2 år med gratis abb!!
Bare å gratulere. Anlegget ble demontert av annen lev. Det tok 2 uker før sector ringte å lurte på hva som hadde skjedd da de hadde mistet kontakten med anlegget. Da snakker vi om sikkerhet!!! Hvor er sabotasjesikringen? Totalt useriøs aktør!!!!

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Opplevde at modemet tok fyr (lå klær over i dagesvis mens vi var borte). Heldigvis hadde vi alarm til sentral som ble varslet, og at modem var plassert på vaskerom, ikke noe annet som tok fyr. Litt røyksakde, små rep på det elektrsike, ellers ok etterpå.

Sectorianer!!

mer enn ett år siden

Raske utrykning, pris geranti, mest fornøyde kunde kan ikje blir bedre!! Og bare private kunder!
Sector anbefales:)

Nei takk

mer enn ett år siden

prøvde selge alarm til min gamle mor på over 70. brukte disse prisenen de har fått som salgspress. det er brannalarm i leiligheten som er tilknyttet alle i borettslaget. Og hva skal man med innbruddsalarm når selger som er vilt fremmed for min mor på enkelt vis hadde kommet seg inn og fått kaffe mens han satt å skrøt..

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Ble kunde hos Sector Alarm i oktober 2007, og har ikke angret siden den gang! Ypperlig kundeservice som svarer på alle samtaler innen 30sekunder, utrolig rask utrykning(alarmen utløste seg når jeg var på ferie, men det viste seg å være en avis som hadde ramlet ned fra en hylle), og ikke minst så enkelt! I tillegg så har de en prisgaranti mot alle konkurrerende tilbud.

Er strålende fornøyd med Sector Alarm. Vurderer du å gå til innkjøp av boligalarm er Sector en svært god kandidat.

Hans Haselmeier

mer enn ett år siden

Har hørt masse bra fra mein familie om dette selskapet, meien geslotten hur 50 tzoner

Hanne Utsi

mer enn ett år siden

Flott med skallsikring - sover rolig
Har bolig på et plan, vindu til barnerom og gjesterom er litt "skjult". Typisk der et innbrudd kunne skjedd. Har skallsikring på hver natt, sikring mot å bli vekt om noe først skjer. Tilknytet sentral. Topp

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Hatt alarm i ca 4 år nå, for par mnd siden ble vi gjort oppmerksom på ulmebrann takket være brannalarm tilknytet alarmstasjonen. Sector alarm ringte, brannalarm var gått, vi gikk ned i kjelleren og oppdaget røykutvikling på oljeovnen, en boblejakke lå over denne siden trolig tidlig på dagen da en fra husstanden var innom kjelleren. Dette kunne blitt ille om de ikke hatt varslet oss, så brannalarm til sentral er tingen. God service fikk vi også.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Alarmen fungerte veldig bra. MEN så skulle jeg være borte, i en helt annen kant av landet i 14 måneder. Leieboerne ønsket ikke alarm, så jeg sa opp, med tanke på å fortsette når jeg kom tilbake. MEN nei takk! De trekker deg måned etter måned. Jeg sa opp i mars og fikk beskjed om at jeg måtte betale 1 3 måneders oppsigelsestid dvs frem tul juni. Det gjorde jeg, i august får jeg en regning på kr. 1590,- som var en "avslutningssum". Denne betalte jeg også, og nå er vi i oktober måned og fortsatt så trekker de et månedlig beløp på kr 485,-. Har ringt flere ganger, men dette er visst installasjons nedbetaling plutselig! Den beskjeden fikk jeg ikke i mars. De skylder på Payex, men jeg tror det er heller hvem du støter på i telefonen. Ikke vet jeg, men uprofft og dyrt det er det! Aldri mer Sector Alarm for meg!!

Bosse

mer enn ett år siden

Alarmen ble utløst i sommer og vekter kom kjapt

mer enn ett år siden

Min bror sparka dørren sønder, jeg trycke panikk, og stor man komma fort. Mycket glad verdensklasse

Synne

mer enn ett år siden

Jeg har ingen erfaring ang. utrykning, men de roter noe forferdelig med fakturaer, bl.a. dobbeltfakturer de en del. De ordner opp på forespørsel, men det har etterhvert blitt mange telefonsamtaler…som tar mye tid.

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

915030339150 3033915 03 03391 50 30 33