Bildegalleri

  • ServiceCompaniet AS Reparasjon Hvitevarer, Oslo - 1

Omtaler om ServiceCompaniet AS

Sven Wagner

mer enn ett år siden

Vet ikke hvor dårlig omtaler kommer fra. Levert delonghi kaffeautomat og møt bare hyggelig og snill folk, både på sted og telefon. Ble infornert da dem var klart. Ringt opp dem for å få levert hjemme.fikk levert dagen etter. 5 stjerne er fortjent,kan bare anbefales.

Erik Amundsen

mer enn ett år siden

Kjøpte en reservedel til en Sandstrøm oppvaskmaskin. Fikk raskt svar på spørsmål og er veldig fornøyd med varen.

vaidas varnavicius

mer enn ett år siden

dårlig point service .

kristoffer evanger

mer enn ett år siden

Fikk beskjed av Elkjøp at disse kunne fikse maskinen min så jeg ringte og spurte om de gjorde reparasjoner på Krups kaffemaskiner og de svarte Ja etter verdens dårligste vei beskrivelse var jeg der etter ca 2 timer fra Lørenskog, men da kunne plutselig ikke fikse maskinen min selv om de som var der hadde jobbet med Krups før og de hadde sagt i telefonen at de fikset Krups de gadd faktisk ikke se på maskinen en gang enste som var feil var at kvernen var tett, de mente at den måtte sendes til Bergen og repareres der. det endte med at jeg så en youtube film og fikset den selv. Foreslår navn bytte til Møkka servicecompaniet

Kristine

mer enn ett år siden

Jeg hadde et "kjempeproblem" da eltekroken hadde kilt seg fast i Kenwood kjøkkenmaskin min og gjort den ubrukelig til vanlig baking. Det skulle feires bursdag for datteren min hele helgen, og jeg hadde ikke begynt ordentlig med bakingen enda. Når jeg kom innom ServiceCompaniet sa de først at de ikke viste om dette kunne gjøres i dag. Da jeg lettere fortvilet fortalte om helgens bursdagsselskaper, ville de gjøre sitt aller beste for å hjelpe meg.
Ca 30 minutter senere får jeg melding på sms om at maskinen er fikset og klar!!!!
Snakk om god service og imøtekommenhet! De rettet virkelig helgen min:)

Steinar Eielsen

mer enn ett år siden

Dere kaller dere SeviceCompaniet. Siste del av navnet kan gjerne beholdes, men maken til useriøs, lettvint og direkte uhøflig behandling har jeg aldri opplevd. Regner forøvrig med at denne blir slettet innen kort tid; en E-post med kritiske merknader «kom ikke frem/ble ikke mottatt». Dette er en bedrift jeg ser man bør holde seg langt unna. Kommer nok tilbake med mer opplysninger både her og i plattformer «bedriften» ikke kan kontrollere/slette.

Maciej Paszowski

mer enn ett år siden

I have sent my Delonghi koffeemaskin to service. Koffeemaskin was in perfect condition (2months) without any scratches and totally clean. Today I have recived my maskin from the service... Totally dirty with coffee everywhere and visible scratches. How it is possible that you can send something like that to the customer?? With coffee and water in the tank. This maskin is look like garbage now.

Kristin Medalen

mer enn ett år siden

Fikk en Kenwood blender i gave, fra Service companiet. Tok kontakt med de da produktet på ingen måte holder mål. Blir møtt av en arrogant holdning og serdeles lite interesse av å ordne opp!

Svar fra firma

Hei,
Beklager at du sitter igjen med dette inntrykket. Hvis du ikke er fornøyd med ditt produkt anbefaler vi at du retter din henvendelse til utsalgssted som kan hjelpe deg videre. Vi selger ikke produkter.

Svein Ove Surdal

mer enn ett år siden

etter å ha kjøpt en eltekroken, brukt denne en liten stund. Nå har den flasset av store flak av det ytterste laget. Det kommer ut et svart pulver fra inni eltekroken. etter å ha tatt kontakt med ServiceCompaniet så er det ingen hjelp å få ingen erstatting av varen eller noe. fikk beskjed om at jeg kunne kjøpe en ny dersom jeg ønsket, de la med en link.

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

238972662389 7266238 97 26623 89 72 66