Om Sinsen Hårdesign AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Sinsen Hårdesign AS

Stian Nysæter Gresmo

mer enn ett år siden

Klippet meg for første gang på Sinsen Hårdesign i dag. Veldig fornøyd med klippen og den hyggelige betjeningen. Får mine anbefalinger.

M

mer enn ett år siden

Har gått her helt siden jeg flyttet til Sinsen på 90-tallet. Har forlengst forlatt Sinsen, men aldri Sinsen Hårdesign. Jeg sier som flere før meg - håret mitt er i trygge hender her! Og alltid en god prat med litt sjokolade og kaffe til.

Cathrine

mer enn ett år siden

Vært frisøren min siden første gang jeg klippet håret, alltid fornøyd! Reddet meg fra de værste hårkatastrofer :D

E

mer enn ett år siden

Har brukt denne frisøren i mange år, og er alltid like fornøyd når jeg går derfra. Denne utrolig hyggelige mannen får alltid frie tøyler, og får alltid positive tilbakemeldinger.
Ikke er han spesielt dyr heller!

Alltid like moro å gå hit =)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg var innom frisørsalongen sist lørdag. Hele prosessen gikk veldig smertefritt. Lett å finne, rent lokale, veldig hyggelig frisør. Rimelig priser og gode åpningstider. Fikk rask hjelp når jeg ankom lokalet. Kan anbefale frisøren! :)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Han er dyktig og har alltid gode råd! Jeg har et vanskelig hår og har derfor holdt meg til han her i 15 år!! Håret mitt er trygt i hans hender og han forstår mine behøv og ønsker, og gir råd deretter. Har også fornuftige priser! Anbefales!

M

mer enn ett år siden

har brukt denne frisøren mye, og er alltid strålende fornøyd. Veldig hyggelig mann som er veldig flink til det han gjør.

K

mer enn ett år siden

Jeg har vært fast kunde i mange år, og setter stor pris på både klippen og mannen….og all sjokoladen som han “forer” oss med :))