Om Sirion Thai Massasje & SPA Pansirion Nordby

Vi gir behandling av tradisjonell thai massasje som utføres av utdannet massør. Utførende massør er medlem av Norsk Massasjeforening og skal til enhver tid oppfylle deres krav og standarder. Massasjen er imidlertid avgrenset til tjenester knyttet til muskulær behandling av rygg, nakke, ben, føtter og hode og vil være basert på triggerpunkter, strekk og blokkeringsmetoder.

Vi gir behandling av tradisjonell thai massasje som utføreres av utdannet massør. Utførende massør er medlem av Norsk Massasjeforening og skal til enhver tid oppfylle deres krav og standarder. Massasjen er imidlertid avgrenset til tjenester knyttet til muskulær behandling av rygg, nakke, ben, føtter og hode og vil være basert på triggerpunkter, strekk og blokkeringsmetoder.

Denne behandlingen er mer enn 2000 år og har over tid blitt utviklet. Thai massasje er blitt en suksess over lang tid i Thailand og brukes ikke bare til en behandling av skade, men også som en forebyggende behandling. Dette omfatter økt blodsirkulasjon og stimulering av nervetråder.

Sirion Thai Massasje & SPA Pansirion Nordbys valgte linker

Sirion Thai Massasje & SPA Pansirion Nordby, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSIRION THAI MASSASJE & SPA PANSIRION NORDBY
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:925893579
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.040 Virksomhet knyttet til kroppspleie og fysisk velvære

Lederstillinger/Administrasjon

Pansirion NordbyDaglig leder
Pansirion NordbyInnehaver

Mulige nummerkombinasjoner

925212229252 1222925 21 22292 52 12 22