Om Ski Karosseri & Autoservice AS

Vi skal være den mest ettertraktede og fremgangsrike samarbeidspartneren til profesjonelle bilverksteder. Service, reparasjoner og EU-kontroll. Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted.

Om firmaet

Vi tilby alle våre kunder et topputstyrt og komplett bilverksted. Vi utfører alt fra elektrisk feilsøking, service, oppretting, lakkering, tradisjonelle reparasjoner til plast- og rustreparasjoner.

Vi er skadeverksted for If Skadeforsikring, Enter Forsikring, Tryggvesta skadeforsikring og Gjensidige.

Verkstedet tilhører Meca Car Service -kjeden.

Meca stiller høye kvalitetskrav.

Dermed kan du føle deg trygg på at bilen blir reparert ifølge markedets anbefalte krav og spesifikasjoner.

* Godkj. bilverksted

* Riktig kompetanse og utdanningsnivå

* Relevant verkst.utstyr, spesielt innen test- og diagnoseutstyr

* Seriøsitet mot kunder, leverandører, myndigheter og andre.

EU-reglementet gir deg rett til å levere nybilen din hos det verkstedet du selv velger-uten at det påvirker garantien på bilen din.

Bildegalleri

 • Ski Karosseri & Autoservice AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Nordre Follo - 1
 • Ski Karosseri & Autoservice AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Nordre Follo - 2
 • Ski Karosseri & Autoservice AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Nordre Follo - 3
 • Ski Karosseri & Autoservice AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Nordre Follo - 4
 • Ski Karosseri & Autoservice AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Nordre Follo - 5
 • Ski Karosseri & Autoservice AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Nordre Follo - 6
 • Ski Karosseri & Autoservice AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Nordre Follo - 7
 • Ski Karosseri & Autoservice AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Nordre Follo - 8
 • Ski Karosseri & Autoservice AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Nordre Follo - 9
 • Ski Karosseri & Autoservice AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Nordre Follo - 10
 • Ski Karosseri & Autoservice AS Bildel, Bilrekvisita - Engroshandel, Nordre Follo - 11

Ski Karosseri & Autoservice AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

SKI KAROSSERI & AUTOSERVICE AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

01.09.1998

Org.nr:

980247112

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Kashaf Rashid

Daglig leder

Kashaf Rashid

Varamedlem

reviews aboutName

P

Petter Hagberg

moreThanAYearAgo

Tar veldig godt vare på kundene sine, anbefaler absolutt videre.

C

Carsten Jøssund

moreThanAYearAgo

De kan mer enn bare nye biler: Strålende bilmekanikerarbeid på min 2 CV da den trengte ny, overhalt motor. Etter å ha fått bilen totaloverhalt for noen år siden med prima lakkeringing "all over" og årlige servicer og småreparasjoner så hadde jeg ingen tvil om at dette var verkstedet som kunne redde bilen da motoren dessverre fikk en større feil i sommer. Lang tid tok det heller ikke. Tenk at det finnes mekanikere fortsatt som kan fikse en gammel mekanisk doning som om et drøyt år er veteran! Disse gutta er gull verdt, det er sikkert! Anbefales på det sterkest for alle bilentusiaster av alle slag.

Anders W

moreThanAYearAgo

Valgte å utføre oppretting og lakkering hos Ski Karosseri & Auto, mye på grunn av god omtale her på anbefalt.no;-)
Fra første kontakt pr. telefon til nøkkel ble utlevert etter vel utført arbeid, fikk jeg god og profesjonell behandling fra Mads!
Jeg fikk et godt tilbud på arbeidet, bilen ble ferdig
1 - en dag før avtalt og ingen overraskelser prismessig ved betaling!
Hele bilen var nyvasket og skinnende ren,
og utført arbeid vitner om godt håndverk.

Jeg har ingen problem med å anbefale "disse" gutta
hvis man har behov for reparasjon av bilen sin.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Etter å ha vært her så vil jeg aldri dra noe annet sted for å utrede feil på min bil! Her møter du ansatte som er kunnskapsrike, blide og veldig mottagende. Jeg fikk prisoverslag før service, og bilen ble ferdig samme dag! Aldri fått bilen min tilbake samme dag ettersom det var en del ting å ta tak i vdr bilen min. Ikke nok med det, men de forklarer hvordan ting på bilen fungerer og nøyaktig hva de skal gjøre. Og dette formidles slik at en person som jeg (som ikke har filla peiling på bil) selv forstår det! Flotte mennesker og flott service. Anbefales på det varmeste!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Har vært kunde hos Ski Karosseri i mange år nå og de har fikset store og små ting. Servicen er meget bra! Nå sist hadde jeg en feil som var vanskelig å finne, men de gav seg ikke og jammen ta er bilen i orden nå :) Du kan stole på prisene, de riktige og du får ingen overraskelser. De gutta her yter det lille ekstra, som gjør det lett å anbefale! Hel ved.

Howard

moreThanAYearAgo

A6'en nekta å starte, og Ski Karosseri & Autoservice ble prøvd for første gang. De kontaktet meg raskt etter levering og hadde feilsjekket bilen og konkludert med at bensinpumpa var gåen. Fikk priser på både orginale og uorginale deler, samt råd til videre behandling. Veldig hyggelig, kunnskapsrik og meget effektiv service - akkurat slik man håper å møte når bilen må inn og man vet at dette koster litt... Anbefaler denne gjengen på det sterkeste - som resten av gjengen her inne! :-) Kommer mer enn gjerne tilbake!

S.A.M

moreThanAYearAgo

Har blitt en fast kunde de siste årene til tross for at jeg bor på andre siden av byen. Får alltid rettferdige og hyggelige priser så det er deilig å ha et verkted som man kan stole på. Aldri forsinkelser eller noen andre negative overraskelser. Når jeg nylig var der nå for å skifte bremser + mer så hadde de nettopp pusset opp lokalene. Veldig bra!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Etter et uheldig møte en natt, ble det stor reparasjon på Mercedesen. Deler til en 22 år gammel bil kan være vanskelig å finne, men Mats og Kashaf ga seg ikke og ringte mulige butikker fra Alta til Tyskland. Nå står hun på gårdsplassen igjen, og motoren låter bedre enn noensinne!
Det finnes ikke bedre verksted noe sted, tror jeg, verken når det gjelder pris, service eller kvalitet.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

De behandler meg hvertfall sånn. Alltid fantastisk service, raskt og effektivt, trivelige og dyktige folk. Prisestimat på forhånd er alltid i nærheten av regninga i ettertid.
Etter å ha vært kunde der i 5 år, har jeg fortsatt ingenting negativt å si om Ski karosseri, og anbefales på det varmeste!

S.A.L.

moreThanAYearAgo

Jeg har hatt mine 2 siste biler inne hos Ski Karosseri & Autoservice AS flere ganger.
Både service, reparasjon, vedlikehold og karosseriskader blir utført til punkt og prikke til meget hyggelige priser! Ny eller gammel bil spiller ingen rolle, like profft hver gang! Jeg må også spesielt få nevne kundeservicen, den ligger heller ikke tilbake for noe. Kan anbefale dette verkstedet på det sterkeste, jeg kommer igjen flere ganger!

Espen

moreThanAYearAgo

Blir alltid møtt av blide fjes som kan jobben sin. Har hatt biler her til reperasjon flere ganger og vært superfornøyd med arbeide hver gang. Bedre oppfølging av kunder finner du ikke, og prisoverslagene stemmer alltid. ANBEFALER at du også prøver det ut!!!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Har hatt både mine nyere og eldre biler på service / rep osv her. Veldig bra kundeservice og jeg er alltid fornøyd med resultatet. Det som skiller seg ut her kontra andre steder er det lille ekstra de gjør for å gjøre kunden fornøyd. Kan anbefale på det sterkeste.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jeg hadde min Mercedes inne for bytting av diverse slitedeler noe som erfaringsmessig kan gi ubehagelige overraskelser i forhold til Pris. Ski Karosseri og Autoservice leverte til fornuftig pris og til avtalt tid, kort og godt en meget behagelig opplevelse.

AA

moreThanAYearAgo

Veldig bra service og billig også. Hyggelig folk. Leverer som avtalt. Anbefales på det sterkeste.

AJ

moreThanAYearAgo

Hyggelig og god service. Klargjorde bilen tidligere enn avtalt. Ringte og spurte underveis hvis det var noe utenom avtale. Anbefales på det sterkeste.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Fordelen med et verksted der "alle" kjenner deg, er at de også kjenner bilen din. Det var ingen overraskelser på første kontroll (til tross for at bilen er 24 år), kun slitedeler som Kashaf har holdt øye med en god stund. Fikk skriftlig tilbud etter kontrollen der alt var spesifisert, leverte bilen og fikk låne bil mens min var på verksted. "Plomma" er nå klar for to nye år på veien og det kosta mindre enn det opprinnelige tilbudet.
Jeg har anbefalt dette verkstedet i fem år nå, og sender venner ditt i full forvissing om at de får suveren hjelp og kvalitet på håndverket! Kan rett og slett ikke få fullrost dem nok.

Vincent

moreThanAYearAgo

Jeg har nettopp hatt min BMW X1 hos Ski Karosseri & Auto med en forsikringssak, pluss en skade jeg betalte av egen lomme. Jeg ble kontaktet kort tid etter innsendt skademelding, og fikk time veldig raskt. Arbeidet ble hurtig utført begge gangene, og resultatet ble upåklagelig. Viktig også er det at prisene er veldig gode. Innehaver og medarbeidere var meget imøtekommende og hyggelige. Jeg har vil absolutt anbefale dette verkstedet til venner og andre, og kommer til å bruke dem på neste service og evnt. skade.

Taulant

moreThanAYearAgo

Jeg kjørte min Audi hit fra Oslo fordi jeg hadde lest så mye bra omtaler her, og det var vel verdt det!
Veldig imøtekommende og forståelsesfulle. Det var mye jobb på bilen min og alt ble gjort med et tilfredsstillende resultat, og veldig overkommelig pris iforhold til mengde arbeid.

S.A.M

moreThanAYearAgo

Var innom med bilen min for en forsikringssak. Estimert behandlingstid fra forsikringsselskapet var 2-3 dager, men Ski Karosseri og Autoservice fikset bilen på en dag med veldig godt utført arbeid. Slik skal det være!

Terje

moreThanAYearAgo

Rask tilbakemelding på forespørsler om pris samt tidspunkter for når man kan utføre jobben. Velvillige til alltid å finne feilen for å hjelpe selv om man kommer rett før stengetid. Anbefales på det sterkeste som en god,ryddig,hjelpsom og ikke minst et kvalitativt verksted.
Lykke til med de nye lokalene deres.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Fredag ettermiddag, Operatunnelen, bilen låter plutselig som en Harley uten eksosanlegg. Vel fremme ringte jeg og fikk time mandag morgen - det var ei cm bred glippe mellom midtre og bakre eksospotte. Leverte mandag formiddag, henta på ettermiddagen, servicen her er et hakk over alle andre!

kristine

moreThanAYearAgo

har vært her flere ganger og er svært fornøyd med dette firmaet . hyggelig og flinke gutter :).

Helga Kristoffersen

moreThanAYearAgo

Ble henvist av Citroen verkstedet til Ski Karosseri & Autoservice, etter påkjørsel, med skade på bakskjermen og høyre baklykt knust. Dette var på tirsdag, fikk ett raskt skriftlig prisoverslag på skadene, kontaktet forsikringselskapet. Onsdag fikk jeg levert inn bilen like før stengetid, de hadde mye å gjøre og arbeidet var omfattende så de kunne ikke love å være ferdige før mandag ettermiddag. I dag, fredag ble jeg oppringt, "bilen din er klar og kan hentes kl 15.30". Nyvasket og polert, ikke bare skjermen,men hele bilen! TAKK! OG TAKK igjen, får jeg bruk for dere i fremtiden, så kan jeg adressen :) Anbefaler dere gjerne til alle kjente

Sharam Alghasi

moreThanAYearAgo

Karosseri er et fintverksted. Veldig dyktige, men også veldig hyggelige de som jobber her. Jeg kaller Kashaf (sjefen) for min bilpsykolog. Ingen overdrivelse altså:) Han lytter godt, han finner ut av problemene, og han forklarer på en ganske begripelig måte hva ting dreier seg om. Fantastisk:=)

Holger

moreThanAYearAgo

Ski Karosseri har et sett dyktige ansatte på alle felt når det gjelder bil. Jeg stoler på de og får absolut følesen av at de gjør en svært proff jobb. Også er det knall god på kundebehandling. Har du bil med en eller annen ufordring kan jeg trygg anbefale dette stedet. Prisene heller ikke så værst:)

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Mitt første møte med Ski karosseri var for å bytte girkasse på min gamle Audi. Det var betryggende å høre spørsmålene ble stilt, dette var folk som visste hva de holdt på med! Og prisen var god.
I de 3 årene som har gått siden girkassa, har det blitt mange turer hit (gammel bil) og det har alltid vært ryddig og rimelig, prisoverslag før igangsetting som har stemt med sluttsummen, kommunikasjon underveis og rask behandling og lånebil ved behov. Og prisen er alltid god.
Men dette er også et verksted der man virkelig føler seg velkommen og ivaretatt. At jeg som kunde er spesiell. Og da Audien døde, var det de som fant og foreslo min nye (gamle) bil, som jeg følte meg helt trygg på å kjøpe.
Har anbefalt dem til mange, som også opplever den samme grad av service og imøtekommenhet.
Jeg gleder meg til mange flere år med enkelt og hyggelig bilhold!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Som eier av 3 biler var det viktig å finne et lokalt rimelig verksted som kunne ta service og reparasjoner på mine biler. Jeg prøvde forskjellige steder men verden er blitt ganske overfladisk og arrogant når det gjelder kundeservice fant jeg ut. Jeg har endret på det synet da jeg tok i bruk Ski Karosseri og Autoserice til å ta vare på mine biler, alltid punktelig og til korrekt pris.

Verkstedet anbefales på det sterkeste.

S.A.M

moreThanAYearAgo

Hadde min Audi inne til opprettning av liten skade og lakkering. Vennlig kundeservice som holdt lovet tidsplan og til og med holdt meg oppdatert underveis. Som en bonus så vasket de også bilen min før levering! Ellers la jeg merke til at de hadde veldig rimelig leiebil for sine kunder.

Anbefaler verkstedet på det sterkeste.

AFM

moreThanAYearAgo

Har brukt Ski K. i mange år nå og blir mer og mer fornøyd. Har anbefalt disse til flere på jobben som også er meget fornøyd.
Får ekstra pluss for pris, troverdighet og bra service.
Meget profesjonelt drevet firma. Vil bruke dem videre.

Mulige nummerkombinasjoner

648595006485 9500648 59 50064 85 95 00