Om Skruvat Norge

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Skruvat Norge, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSKRUVAT NORGE
Selskapsform:Norskregistrert utenlandsk foretak
Stiftelsesdato-
Org.nr:997992520
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje45.310 Agentur- og engroshandel med deler og utstyr til motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Jenny Erika NyströmKontaktperson

Omtaler om Skruvat Norge

Lolmaster Bbb

mer enn ett år siden

Skruvat klarer ikke levere varene i tide måtte ringe kundeservice for å minne de på at de skulle sende pakken min. Når jeg snakket med kundeservice får jeg beskjed fra helt uvitende damer som ikke vet noe om min bestilling. Nå sitter jeg her 2 uker etter bestillingen skulle vært levert og venter. Bestill heller fra noen andre er mitt tips.

Kjell Olav Nuntun

mer enn ett år siden

Unngå problem - unngå Skruvat! Fikk ved sjekk opp flere alternativer til glødeplugger til vw passat og forhørte meg om hvilke anbefalt og bestilte. Mottok glødeplugger i mars 2018 som ble montert på verksted og umiddelbar driftstans etter 1 start. Måtte få tauet bilen til verksted og oppdaget at feil glødeplugger var mottatt og montert. Behov for reparasjon nye plugger og påførte ekstra kostnader.
Reklamasjon iht garanti hos Skruvat vært uhyre irriterende og tatt VELDIG LANG TID...Høflig tone hele veien fra oss og Skruvat. Mange telefoner, e-poster, lovnader som ikke blir fulgt og behov for bistand fra NAF for retur av penger for plugger og verksted. Tatt 6 mnd for å få ordnet og mange timers innsats med frustrasjon for å få til! Vil aldri bestille noe her igjen og fraråder andre det samme!

Helene Abusdal

mer enn ett år siden

Tidenes dårligste kundeservice! Fikk tilsendt en dynamo som var defekt etter tre uker; installert på verksted. Kontaktet Skruvat på mail, og fikk en uke senere svar der de ba meg returnere dynamoen.

Jeg sa at verkstedet da kom til å fakturere for tiden bilen stod på verksted uten dynamo, i påvente av ny dynamo. En uke senere igjen fikk jeg svar om at de iht kjøpsløven har krav på å utbedre feil tre ganger. Jeg påpekte at det ikke skal være uten vesentlig ulempe for meg - hvilket det åpenbart vil være å være uten bil i ukesvis. Da jeg også påpekte at jeg har krav på erstatningsvare i reparasjonsperioden (altså leiebil), sa de tilslutt at de skulle ta varen i retur og kreditere meg. (Hvilket åpenbart er billigere for dem enn å dekke verksted-opphold og leiebil.

Nå har det gått tre måneder (!), og i dag får jeg mail om at jeg får et gavekort på dynamoens verdi! De skal visstnok kreditere meg verkstedkostnadene for bytte av dynamo, men avtalen var at de skulle kreditere meg hele beløpet.

Annefaler alle å styre unna Skruvat. Får man en defekt del risikerer man å stå uten del i mange uker, og de bruker 1-2 uker å svare på hver eneste mail.

Ken Marius Løvdal

mer enn ett år siden

Fryktelig useriøst. får beskjed om å ringe dere anngående feil levering fra skruvat. prøvd å ringe i 2 dager uten å komme igjennom. får ikke svar på facebook, eller på mail.

Kenny Sjursen

mer enn ett år siden

Dritt får ikke service
må betal 95kr + blekk for returen feil vare
for de ikke kan opplyse det aldri kjøper her advare på det sterkeste!.

Tom Greger Knutsen

mer enn ett år siden

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men det hele begynte med at Skruvat klarte å sende meg feil pakke med bildeler. Det endte med at jeg satt igjen med en verkstedregning på over 4000,- for mekanikeren kunne ikke gjøre noe med delene Skruvat hadde sendt og jeg hadde avtalt fastpris med han.

Skruvat sa først jeg skulle få dekt regningen siden de hadde sendt feil varer, jeg skulle bare sende kvitteringen. Men nå nekter de meg erstatning. Jeg har skrevet utallige e-poster frem og tilbake, men jeg begynner å tro at Skruvat er en verna bedrift som tar inn ansatte som ikke kan fungere i en vanlig jobb. Jeg anbefaler INGEN å handle fra Skruvat.
Jeg har aldri opplevd verre kundeservice!

Hartly Brummenæs

mer enn ett år siden

Delepriser er ok men svarer seg å kjøpte fra utlandet. Lang ventetid sier du, ikke lenger enn hos Skruvat. De klarer normalt ikke engang å få ut ordren hos seg selv i løpet av første uken......

Beate Viik

mer enn ett år siden

Elendig kundeservice. Sender feil deler i desember som jeg da returnerte. Nå i februar har jeg fortsatt ikke fått kreditnota.
Uhøflige kundebehandlere og svarer ikke på mail. Hvis man søker på anmeldelser av firmaet så ser en at det er flere som sliter med med det samme og har tatt saken videre til forbrukerrådet.

Louise Fosdahl

mer enn ett år siden

Styr unna! De sendte feil deler, å nekter å få det sendt retur. Selvom de sa det var riktig del, men tok feil. Så nekter de å få det tilsendt tilbake. Og han flotte svenske «service-innstilte» ansatte sa at vi får ta det til Forbrukerrådet. Skjønner hvorfor folk er misfornøyd, ikke rart med så dårlig kundeservice.

Roger Berget

mer enn ett år siden

Dårlig,får deler som det er feil på,venter i ukesvis på svar og får så svar om at delene er feilmontert.
Grei måte og slippe og betale tilbake til kundene. Skal aldri mer kjøpe noe på skruvat,mange andre både mer seriøse og billigere aktører på markedet.

A K

mer enn ett år siden

Har ikke lyst å bruke mer tid på skruvat, så blir kort:
- etter nesten to måned ventetid fikk endelig delen (i sted for 1uke). Egentlig hadde fått den etter, at jeg hadde krevd pengene tilbake(fikk aldri svar på det ikke pengene heller men etter 1 uke de sendte meg delen. heldigvis har ikke kjøpt delen en annen sted eller sikker skule sitte med to deler;
- ikke mulig å få kontakt med kundeservice;
ELENDIG og UBRUKELIG.