Om SKYGGE SOLSKJERMING AS

Prisoverslag? Ring oss så får du det på fem minutter! Hos oss i Skygge solskjerming har vi deg som kunde i fokus. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne den rette løsningen til ditt hjem, og gir våre råd i forhold til produkt, utforming og farger. Produktene produseres med skreddersøm og er perfekt tilpasset ditt hjem.Vi tilbyr gratis befaring hvor vi tar mål, ser på løsninger. Du får selvsagt et tilbud hvor alle mål og priser er oppgitt. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Trøndelags solskjermingsforhandler

Eksperter på skreddersydd solskjerming!

Finn den perfekte løsningen for solskjerming hos oss. Skygge solskjerming leverer solskjermingsprodukter på mål i hele Trøndelag. Vi har markiser, persienner, pliségardiner, screens, lameller og mye mer for både innvendig og utvendig solskjerming. Vårt dedikerte team av eksperter står klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for dine behov. Vi tilbyr gratis befaring og kan gi overslag per telefon.

Eier du bedriften?

Logg in
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 1
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 2
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 3
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 4
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 5
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 6
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 7
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 8
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 9
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 10
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 11
 • SKYGGE SOLSKJERMING AS Solskjerming, Trondheim - 12

SKYGGE SOLSKJERMING AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

SKYGGE SOLSKJERMING AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

05.01.2024

Org.nr:

932916576

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

47.990 Detaljhandel utenom utsalgssted ellers

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Håvard Ophaug

Styrets leder

Håvard Ophaug

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

1 - 4

Kategorier

Nøkkelord

solskjermingaluminium persiennerinnsynsskjerminginnvendige persiennervindusmarkisersolavskjermingkjøpe markiserelektrisk persiennervindusmarkiseterrassemarkiserpersienneleverandørpersienner ute og innemarkisermarkiseleverandørterasemarkisealuminiumspersiennemarkiseforhandlermarkiser prisermarkiseleverandørerinnvendig persiennemarkiser og persiennerpersiennerpliss?gardinermarkiseløsningerkjøpe solskjermingmarkiseforhandlerepersienerelektrisk markiserzip skreninnsynpersiennescreensbalkongmarkiseterrassemarkisezipscreenpersienneleverandørerpriser på markisersolskjermingsforhandlerelamellgardiner prissolskjerming vindumarkise tilbudinteriørprodukterplissegardiner prispersienne i aluminiumfasademarkiseinnvendig persiennerutvendig persiennescreendukbalkongskjermingpersienneforhandlerelamelgardinerlamellerscreenmarkiseforretningutvendige persiennerute persiennerelektrisk markiseutendørs persiennermarkiseforretningermarkisefirmagardiner persiennerlameller gardinerplisségardinersomfyrullgardinerlystetteveluxluxaflexutvendig persiennerlameller prislystett gardinlamellgardinplisselystett rullegardinsunscreenbalkongmarkiserduk markiseinnvendig solskjermingpersienner prisutvendige persienner prismarkisedukelektrisk persiennemarkiser persiennerfasademarkiserlamellgardinerlystette rullegardinerpersienner utvendigutvendig solskjermingplissegardinerscreen solskjermingelektriske persiennerfasadepersiennerlystette gardinermarkisestoffrullegardineraluminiumspersiennerplissegardinsolskjermingsutstyrpersienner innelamelerfasadepersienne

Mulige nummerkombinasjoner

960496999604 9699960 49 69996 04 96 99