Stensaas Reinsdyrslakteri ligger mellom Røros og Brekken og drives i dag av tredje generasjon Stensaas. Det som nå er en solid familiebedrift startet så smått med en reinhandel i ny og ne rundt 1890. Siden da og frem til i dag har vi utviklet oss til å bli et av landets største og mest moderne reinsdyrslakteri.
Vi tilbyr catering og egenproduserte varer som pølser, ferdigmat, pålegg, spekemat, salater og et stort utvalg i kjøtt som du ikke finner andre steder. God mat, service, stort vareutvalg i kjøtt og vilt, egenproduserte varer og stor entusiasme har gjort oss til en av få spesialforretninger for kjøtt som lever.
Biosirk AS en bedrift som tar imot biprodukter fra slakterier og skjærebedrifter, kassater og døde dyr. Etter gjeldende regelverk i Norge og EU, videreforedler vi disse til kjøttbeinmel og animalsk fett.
Vårt største satsningsområde er egenproduserte pølser og spekemat, samt ferdigmat fra vårt velrennomerte kjøkken. Vi holder fokus på høy kvalitet i vår produksjon, noe som bekreftes av mange medaljer og titler som bedriften har tilegnet seg opp igjennom årene. Vi er alltid sultne på fornyelse og nye kvalitetsprodukter som vi liker å formidle til kundene våre.
Jens Eide AS er den mest prisbelønnede kjøttbedriften i landet.Selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.Velkommen til en smakebit!
Gunnar Ruud Catering AS ble etablert i 1942 og har lange tradisjoner innen selskapsmat og catering.Vi leverer catering i Oslo og omegn.Du vil i vår catering meny finne et stort utvalg, både når det gjelder snitter, koldtbord, tapas, canapeer, rundstykker, smørbrød, baguetter, bagels, forretter, middager, gryteretter, desserter, julemat og mye mer.Har du spesielle ønsker - eller behov for råd? Ikke nøl med å ta kontakt, vi står svært gjerne til tjeneste.
Annis pølsemakeri er en tradisjonsbedrift i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen!Vi lager alle våre produkter selv av norske råvarer med fokus på kvalitet. Som en selvstendig slakter lager vi absolutt alle varene selv. Det vil si alle pølser, pålegg, og spekemat, og vi skjærer ned så mye lokalt kjøtt vi klarer. Vi kjøper alle lam hver høst fra samme bonde, lokale griser fra Kvitfjell og vi kan velge mellom det beste av storfe i området.
Reboli er din lokale slakterforretning med stolte håndverkstradisjoner. Vi holder til på Leira i Valdres. Sammen med våre dyktige fagfolk har vi drevet med produksjon, skjæring og foredling av kjøtt siden 1991, og søker alltid å tilby kjøttprodukter av ekstra god kvalitet. Våre råvarer har ingen kunstige tilsettingsstoffer og vi bruker kun rene varer og rent, naturlig krydder.
Biosirk AS en bedrift som tar imot biprodukter fra slakterier og skjærebedrifter, kassater og døde dyr. Etter gjeldende regelverk i Norge og EU, videreforedler vi disse til kjøttbeinmel og animalsk fett.
Pals er leverandør til bakeribransjen, og på Bislett har vi utsalg av våre spesialvarer inkludert marsipaner, kaker, sjokolader, te og kaffe. Velkommen!
Nestlé er verdens største mat- og drikkevareselskap. Vi har mer enn 2000 merkevarer – fra globale ikoner til lokale favoritter, og vi er til stede i 191 land verden over.