Om Slottsparken Tannklinikk AS

På Slottsparken Tannklinikk blir du tatt hånd om av et team bestående av tannlege, spesialister og tannpleie. Vi har vi en høy faglig kompetanse og utfører alle typer tannbehandling.

Slottsparken Tannklinikk AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Slottsparken Tannklinikk AS Tannlege, Oslo - 1
  • Slottsparken Tannklinikk AS Tannlege, Oslo - 2
  • Slottsparken Tannklinikk AS Tannlege, Oslo - 3
  • Slottsparken Tannklinikk AS Tannlege, Oslo - 4
  • Slottsparken Tannklinikk AS Tannlege, Oslo - 5
  • Slottsparken Tannklinikk AS Tannlege, Oslo - 6
  • Slottsparken Tannklinikk AS Tannlege, Oslo - 7
  • Slottsparken Tannklinikk AS Tannlege, Oslo - 8
  • Slottsparken Tannklinikk AS Tannlege, Oslo - 9
  • Slottsparken Tannklinikk AS Tannlege, Oslo - 10

Omtaler om Slottsparken Tannklinikk AS

Kari Tvedt

mer enn ett år siden

Nå gleder jeg meg til å gå til tannlegen! Før grudde jeg meg veldig. Ble heldigvis anbefalt Elisabeth Henderson av en venninne, og nå går hele familien til Slottsparken Tannklinikk. Anbefales!!

Bård Olsen

mer enn ett år siden

Jeg og min samboer er meget godt fornøyd med tannpleier Kristin Haugan, har gått hos henne i mange år. Hun er alltid imøtekommende, profesjonell og blid. Vi føler oss meget godt ivaretatt. Anbefales.

Erik Blom Erlandsen

mer enn ett år siden

Flotte moderne lokaler og en gjennomgående hyggelig opplevelse fra bestilling av time til mottak, initiell behandling og oppfølging hos Elisabet Henderson.

Hadde først en akutt behandling etter å ha brukket 2 fortenner med oppbygging med plastikk. Et år senere ble plastikk byttet ut med porselen.

Alt gikk smertefritt og jeg ble håndtert på en profesjonell men vennlig måte der jeg hele tiden var i trygge hender og fikk god informasjon underveis. Skrekken for bedøvelser og inngrep gikk fort over og jeg er strålende fornøyd med resultatet.

Slottsparken Tannklinikk AS kan trygt anbefales og jeg kommer gjerne tilbake ved en senere anledning, forhåpentligvis med litt enklere behov enn jeg hadde nå.

Anette Bogerud

mer enn ett år siden

Trygt og godt på Slottsparken Tannklinikk.

Gjennom de siste 3-4 år har min familie og jeg en etter en byttet over til Slottsparken Tannklinikk og spesielt da tannlege Elisabeth Henderson.

Tannlegen er profesjonell, løsningsorientert og tilbyr en beroligende atmosfære.

Jeg kan trykt anbefale Slottsparken Tannklinikk.

Lene Maier

mer enn ett år siden

Jeg er velig godt fornøyd med Slottsparken Tannklinikk og tannlege Elisabet Henderson, som jeg har gått til i ca. 15 år.

Henderson er profesjonell, hyggelig og jeg oppfatter henne som faglig flink ved at hun alltid kommer med forslag til hvordan hun kan hjelpe meg. Før jeg begynte hos Henderson hadde jeg tannlegeskrekk, det har jeg ikke nå. Henderson setter alltid av nok tid når vi skal gjøre noe og forklarer godt hva som skal gjøres. Dette føles trygt for meg.

Slottsparken Tannklinikk ligger sentralt, i nyoppussede lokaler, jeg finner alltid parkering eller kan komme meg dit med offentlig kommunikasjon. Det går fint å få time, og skulle det oppstå en akutt situasjon opplever jeg at jeg alltid kan få hjelp. I tillegg er alle som jobber der veldig søte og imøtekommende.

Mulige nummerkombinasjoner

224417382244 1738224 41 73822 44 17 38