Om Smart Vekst AS

Installer en vekstmotor med effektivt B2B salg. Organisk vekst utvikles av verdidrivere som økt antall kunder og salg til dagens kunder, redusere kundeflukt og kunde- anskaffelseskost. Disse påvirkes betydelig ved modernisering av webtilstedeværelse, bruk av kunderelasjonssystemer (CRM) og overgang til inbound markedsføring. Med dette utvikles datadrevet salg med målrettede strategier, prosesser og KPI. Overgang til datadrevet salg utløser betydelige verdi resulterende i økt vekst og inntjening

Effektivt B2B salg

Hos Smart Vekst er vi dedikerte vekstspesialister fokusert på å initiere og akselerere din B2B vekstreise, som vil resulterer i økt omsetning og forbedret drifts effektivitet innen salg. Vår tilnærming er forankret i grundige analyser av ditt unike forretningsområde og fungerer som hjørnesteinen i å arrangere en omfattende digital transformasjon av dine salgs-og markedsføringsprosesser.

Vår kjernekompetanse og bidrag omfatter:

Ledelse av digital transformasjon: Vi spesialiserer oss på å drive sømløse digitale transformasjoner, og sikrer at dine salgs- og markedsføringsstrategier utnytter den fulle kraften av den digitale æraen.

Databaserte strategier: Vi benytter avansert dataanalyse for å muliggjøre informert beslutningstaking og finjustere strategier for maksimal effekt.

Avanserte CRM-løsninger: Vi implementerer de mest avanserte verktøyene for kundebehandlingsledelse (CRM) som er tilgjengelig. Dette for å heve kundeengasjementet, optimalisere lead oppfølging og forbedre konverteringsratener.

AI-podet salgsekspertise: vi holder oss i forkant av AI-fremstøt innen salgs operasjoner, og integrerer kunstig intelligens for å utløse nye muligheter og effektivisere prosesser.

Samlet sett posisjonerer disse strategiene din organisasjon for førsteklasses vekst, styrker ditt markedsnærvær og øker lønnsomheten. Vår forpliktelse er å levere konkrete, bunnlinje resultater som driver virksomheten din fremover.

Hvis du er klar til å begi deg ut på en transformerende reise mot bærekraftig vekst og forbedret effektivitet i din salgsdrift, ta kontakt og la oss utforske hvordan Smart Vekst kan lede din organisasjon til å blomstre i dagens sterkt konkurranseutsatte forretningslanskap.

Smart Vekst AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

SMART VEKST AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

09.01.2016

Org.nr:

916633076

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

70.220 Bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Per Arne Haug

Styrets leder

Per Arne Haug

Styremedlem

Lise Haug Kristiansen

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

−6,4 %

Antall ansatte

-

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

907095709070 9570907 09 57090 70 95 70