Om Smerte- Medisinsk Institutt AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Smerte- Medisinsk Institutt AS

Carl Christian Glosemeyer Andersen

mer enn ett år siden

Har vært til behandling på SMI i 12 år pga alvorlig idretts skade som ung.
Fra 1980 gjorde ukentlige kiropraktor-behandlinger at jeg til nød klarte å holde meg i full jobb.
Faste behandlinger hver 14. dag hos Tore Hind Fagerlund og hans fenomenale stab har klart å redusere mine kiropraktor-behandlinger nesten 100%.
SMI har bokstavelig talt gitt meg et helt nytt liv der mine smerter blir tatt på fullt alvor.
Jeg vil uttrykke store takknemlighet til SMI og dets profesjonelle stab.
C C G A

Bjørn Birkehøy

mer enn ett år siden

Meget fornøyd med Dr. Sabel!Hun ga meg livet tilbake,nesten uten smerter i dag!TAKK.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Det første møtet her i 2005, og de respektive andre gangene jeg har vært her. Har blitt satt på medisin som virker greit. Det ble prøvd alt over hele spekteret og de gir seg ikke før du har oppnådd full livskvalitet med smerteproblemene. Disse legene her er noen av de fremste innen anestesi som finnes. Så her er man fullstendig trygg som pasient. Anbefaler dette for alle som sliter med alle typer smerter.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Det som er så bra er at dette er et tverrfaglig senter, de jobber derfor fra ulike perspektiver for å løse smerteurfordringen hver pasient har. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt her.

Geir Magne

mer enn ett år siden

Jeg har ikke fått behandling der fordi de vil ikke ta imot pasienter som bruker visse medisiner. Dette er et dårlig menneskesyn; man blir ikke gitt en sjanse engang - ligner en form for feighet. Burde ikke kunne drive avtalefestet behandling når det drives på den måten.

Ann-Kristin Grødahl

mer enn ett år siden

SMI besitter en kompetanse langt over smerteklinikken på sykehuset jeg tilhører har. Sykehuset sa at det ikke var mer å gjøre for meg enn å gi morfin. SMI ga meg livet tilbake, ved å ikke gi opp og alltid være oppdatert på det siste innen smerteforskning, så er jeg trygg på at jeg alltid får adekvat behandling. Sykepleierne burde ha medalje for empati kombinert med profesjonalitet. Jeg må bare si tusen takk!

J.H.O.

mer enn ett år siden

Nevropsykologen fremstod veldig behagelig, rolig, og tålmodig. Han forklarte godt, gjentok om nødvendig og fikk meg til å slappe av. Jeg lider av angst men følte meg rolig og vel ivaretatt av han. Fikk tilbud om å ta pauser om jeg følte behov for det. Det først han gjorde var å skru av mobiltelefonen og det fantes ingen forstyrrelser i løpet av testene. Følte meg veldig godt ivaretatt og er veldig godt fornøyd med han.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Nevropsykologen tilknyttet smerte-medisinsk institutt fremstod som irritabel, hensynsløs og fremviste en generell mangel på «bedside manners». Den nevropsykologiske undersøkelsen bar også preg av at vedkommende ankom en halvtime forsinket og måtte gjennomføre en håndfull telefonsamtaler underveis. Slik adferd fikk denne pasienten til å føle seg utrygg og engstelig. Jeg har i ettertid fått andre diagnoser med mer virksomme medikamentelle regimer enn det jeg fikk anbefalt av psykologen. Både den nevropsykologiske undersøkelsen og den påfølgende diagnosen gjorde mer skade enn nytte.