Om Snikkergutane AS

Ålesund Snekkerservice er en seriøs og pålitelig aktør i Ålesund-regionen. Vi leverer kvalitet, har snekkere med bred erfaring og er tydelig i våre avtaler. Vi kommer når vi skal, og er ferdige når vi har avtalt vi skal være ferdige. Vi strekker oss langt for å gjøre deg som kunde fornøyd, og ønsker at du skal være stolt når du viser frem ditt ferdige prosjekt.

Nybygg

Vi har lang erfaring med nybygg, og som forhandler av Vestlandshus kan vi levere hus fra deres katalog eller skreddersydde løsninger etter dine ønsker. Vi tar oss av alt fra planlegging og design til ferdigstillelse, og vårt dyktige team sørger for at ditt nye hjem blir både funksjonelt og estetisk tiltalende. Vi benytter kun materialer av høy kvalitet og leverer håndverk til konkurransedyktige priser. Når du velger oss kan du være trygg på at vi vil ta vare på deg og prosjektet ditt gjennom hele byggeprosessen.

Påbygg

Trenger du mer plass i hjemmet ditt, men ønsker ikke å flytte? Vi kan hjelpe deg med å bygge på huset ditt og skape den ekstra plassen du trenger. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer perfekt til dine behov og ønsker.

Renovering

Trenger du hjelp med oppussing eller rehabilitering? Vi står klare til å ta hånd om ditt prosjekt, uansett størrelse. Vi forstår at renovering kan være en stor og overveldende oppgave, og vår målsetting er å sikre at du føler deg ivaretatt og trygg gjennom hele prosessen. Våre erfarne håndverkere kan ta seg av alt fra planlegging og prosjektledelse til ferdigstilling, og vi strekker oss langt for å sikre at ditt prosjekt blir så sømløst som mulig.

Snikkergutane AS' valgte linker

Snikkergutane AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSNIKKERGUTANE AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato15.09.2015
Org.nr:916016301
Aksjekapital60000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje41.200 Oppføring av bygninger

Lederstillinger/Administrasjon

Jonas OtloDaglig leder
Jonas OtloStyrets leder
Marius OtloStyremedlem
Mathias MorkStyremedlem