Om Snitt Frisørstue

Velkommen til Snitt Frisørstue, ditt ultimate stopp for stilige og personlige frisørtjenester!jeg er dedikert til å skape unike og flatterende frisyrer som passer din stil og personlighet perfekt. Kom innom Snitt Frisørstue og la meg ta hånd om ditt hår med vennlighet og ekspertise!

Om oss

Snitt Frisørstue er et koselig og nedpå frisørsalongkonsept. Her er det en fredelig og ganske privat atmosfære. Mitt mål er å tilby kundene en unik opplevelse av skjønnhet og velvære. Min salong er kjent for å kombinere cutting-edge frisørteknikker med personlig service, slik at hver kunde føler seg ivaretatt og sett.

Jeg tror på å skape et fellesskap av tillit mellom frisør og kunde, slik at vi kan jobbe sammen for å realisere dine håropplevelsesmål. Enten det er å oppdatere stilen din med den siste trenden eller å skape en tidløs klassiker, er jeg her for å hjelpe deg med å realisere din visjon.

I tillegg til mine skreddersydde frisørtjenester, tilbyr Snitt Frisørstue også et utvalg av hårpleieprodukter av høy kvalitet, slik at du kan opprettholde og pleie din nye look hjemme. Besøk meg i dag for en opplevelse av luksus og skjønnhet som du vil ønske å gjenta om og om igjen.

Snitt Frisørstues valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Snitt Frisørstue Frisør, Stavanger - 1
  • Snitt Frisørstue Frisør, Stavanger - 2

Snitt Frisørstue, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

LA DEG LURA AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

07.03.2021

Org.nr:

927063123

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Linda Lura

Styrets leder

Linda Lura

Nestleder

Turid Lura

Økonomisk informasjon

Omsetning

409 tkr

Fortjenestemargin

−78,6 %

Antall ansatte

1 - 4