Om firma

Vi er en liten bank som er trygt forankret, og vi ønsker å utnytte de fordeler vi mener en liten bank har.,Se vår hjemmeside for oversikt over avdelinger.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
72 43 00...
Adresse

Fagerliveien 1

7288 Soknedal

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi er en liten bank som er trygt forankret, og vi ønsker å utnytte de fordeler vi mener en liten bank har.Se vår hjemmeside for oversikt over avdelinger.

Soknedal Sparebank ble etablert i 1885. Nå som da ligger bankens hovedkontor i Soknedal i Midtre Gauldal kommune. I tillegg har vi avdelingskontor på Støren og valentinlyst i Trondheim. Hovedtyngden av våre kunder kommer fra egen kommune, men vi har også en betydelig andel kunder fra andre kommuner i Norge, ikke minst fra Trondheims-området.

Soknedal Sparebank fremstår som en solid bank med nøktern drift. Selvstendighetstanken har vært sterk hos oss. Likevel er det på noen områder nødvendig å samarbeide med andre banker. For vår del er Eika Alliansen vår samarbeidspartner. Her er vi 1 av 57 eiere. Med 57 banker på laget klarer vi gjennom alliansen å oppnå stordriftsfordeler på innkjøp, samtidig som vi får tilgang på moderne finansielle produkter. Gjennom det kan vi tilby våre kunder det meste av det de har behov for.

Vi fremstår som en moderne bank med tidsmessig teknologiske løsninger. Ved bruk av bl.a. mobilbank og internett er vi tilgjengelig hele døgnet.

Våre ansatte har stort fokus på god og personlig service. For oss er det viktig at våre kunder trives hos oss, at vi skal være lett tilgjengelig, og at kunden i stor grad skal kunne forholde seg til den samme kunderådgiveren over tid. Gjennom det får vi nærhet til kunden.

Våre ansatte har god kompetanse på de fleste områder. Dette, sammen med gode produkter og konkurransedyktige vilkår, gjør at vi mener å være en god lokalbank for våre kunder.

Soknedal Sparebanks valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Soknedal Sparebank

Omsetning

51 351 tkr

Fortjenestemargin

0.90 %

Antall ansatte

20

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Soknedal Sparebank er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

SOKNEDAL SPAREBANK

Org.nr:

937902263

Selskapsform:

SPA

NACE-bransje

64.190 Bankvirksomhet ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

07.02.1885

Lederstillinger/Administrasjon
Siri Fossum

Daglig leder

Viser 4 av 10
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

72430040

7243 0040

724 30 040

72 43 00 40