Om firma

Revisjon og rådgiving. Vi tilbyr våre kunder alle tjenester innenfor revisjon og regnskapsføring, inklusiv økonomisk rådgivning. Vi legger vekt på å være fleksible og vil derfor strekke oss langt for å tilby de tjenester din...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
69 13 83...
Adresse

Hundskinnveien 98

1711 Sarpsborg

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Revisjon og rådgiving. Vi tilbyr våre kunder alle tjenester innenfor revisjon og regnskapsføring, inklusiv økonomisk rådgivning. Vi legger vekt på å være fleksible og vil derfor strekke oss langt for å tilby de tjenester din bedrift har behov for.

Sammen skaper vi verdier!

Solhøi Revisjon er et frittstående revisjonsselskap med adresse Hundskinnveien 98, 1711 Sarpsborg. Kontoret ligger sentralt på Sørlietorget på Tunejordet i Sarpsborg.

Klientmassen har stor spennvidde og omfavner de fleste bransjer. Hovedtyngden av klientene holder til i Sarpsborg, men vi har klienter over hele Østfold og i Oslo/Akershus, Buskerud og Vestfold.

Solhøi Revisjon har de siste årene både styrket bemanningen og tilpasset organisasjonen for vekst. Flere oppdragsansvarlige med erfaring og kompetanse fra større revisjons- og rådgivningsselskap samt operativ erfaring fra økonomistillinger har kommet til. Bedriften teller i dag 17 ansatte og utgjør samlet et solid kompetansemiljø. Våre partnere og øvrige ansatte fremkommer her.

Solhøi Revisjon har som målsetting å være den foretrukne samarbeidspartner for små og mellomstore bedrifter i Østfold. Partnere i Solhøi Revisjon involverer seg med stort engasjement i hvert enkelt kundeforhold. Det gjør at vi kjenner alle våre kunder godt, og er svært engasjert i deres hverdag. Det er et viktig fundament for de verdiene vi skaper sammen.

I tillegg til vår status som revisjonsselskap, er vi også autorisert regnskapsførerselskap. Det gjør oss i stand til å se hele bredden i din forretningsvirksomhet.

Med lang erfaring, stor faglig tyngde og en genuin interesse for faget, sørger vi for å veilede deg og ditt foretak trygt gjennom alle regnskapsmessige, skattemessige og selskapsrettslige. utfordringer/muligheter. På den måten bidrar vi til å sikre et best mulig beslutningsgrunnlag for deg som kunde, slik at du kan ha fullt fokus på din kjernevirksomhet.

Det er trygt, det er effektivt og det er lønnsomt!

Solhøi Revisjon ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Solhøi Revisjon AS

Omsetning

25 263 tkr

Fortjenestemargin

43.40 %

Antall ansatte

19

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Solhøi Revisjon AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

SOLHØI REVISJON AS

Org.nr:

952011677

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

69.202 Revisjon

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.06.1989

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 7
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

69138333

6913 8333

691 38 333

69 13 83 33