Om Sollid Renhold

Velkommen til Sollid Renhold, hvor renhet og kvalitet møtes i skjønn forening. Vi er dedikerte til å levere førsteklasses renholdstjenester som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene. Vårt erfarne team av profesjonelle renholdsartister streber etter perfeksjon i hver oppgave, uansett størrelse!

Hva Sollid Renhold står for!

Velkommen til Sollid Renhold, hvor renhet og kvalitet møtes i skjønn forening. Vi er dedikerte til å levere førsteklasses renholdstjenester som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene. Vårt erfarne team av profesjonelle renholdsartister streber etter perfeksjon i hver oppgave, uansett størrelse.

Vi tilbyr et bredt spekter av skreddersydde renholdsløsninger for bedrifter og privatkunder. Våre tjenester inkluderer grundig kontorrenhold, effektiv byggrengjøring, pålitelig vedlikehold av fellesområder, samt spesialiserte tjenester som teppegjenoppretting,vindusvask og flyttevask. Vi forstår at hvert miljø er unikt, og derfor tilpasser vi våre tjenester for å møte dine spesifikke behov.

I Sollid Renhold er vi stolte av å være miljøbevisste og bruker kun miljøvennlige produkter og bærekraftige metoder. Vi tror på å skape sunne og hygieniske omgivelser samtidig som vi tar vare på vår planet.

Vårt løfte er å levere service av høyeste standard, med et fokus på pålitelighet, effektivitet og enestående kundetilfredshet. Velg Sollid Renhold for å oppnå renhet du kan stole på hver gang!

  • Sollid Renhold Sollid Renhold, Eidsvoll - 1

Sollid Renhold, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

-

Selskapsform:

-

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

-

Aksjekapital

-

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

Lederstillinger/Administrasjon

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-

Kategorier

Kategorier mangler

Nøkkelord

Nøkkelord mangler