Om Sollid Renhold

Velkommen til Sollid Renhold, hvor renhet og kvalitet møtes i skjønn forening. Vi er dedikerte til å levere førsteklasses renholdstjenester som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene. Vårt erfarne team av profesjonelle renholdsartister streber etter perfeksjon i hver oppgave, uansett størrelse!

Hva Sollid Renhold står for!

Velkommen til Sollid Renhold, hvor renhet og kvalitet møtes i skjønn forening. Vi er dedikerte til å levere førsteklasses renholdstjenester som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene. Vårt erfarne team av profesjonelle renholdsartister streber etter perfeksjon i hver oppgave, uansett størrelse.

Vi tilbyr et bredt spekter av skreddersydde renholdsløsninger for bedrifter og privatkunder. Våre tjenester inkluderer grundig kontorrenhold, effektiv byggrengjøring, pålitelig vedlikehold av fellesområder, samt spesialiserte tjenester som teppegjenoppretting,vindusvask og flyttevask. Vi forstår at hvert miljø er unikt, og derfor tilpasser vi våre tjenester for å møte dine spesifikke behov.

I Sollid Renhold er vi stolte av å være miljøbevisste og bruker kun miljøvennlige produkter og bærekraftige metoder. Vi tror på å skape sunne og hygieniske omgivelser samtidig som vi tar vare på vår planet.

Vårt løfte er å levere service av høyeste standard, med et fokus på pålitelighet, effektivitet og enestående kundetilfredshet. Velg Sollid Renhold for å oppnå renhet du kan stole på hver gang!

Bildegalleri

  • Sollid Renhold Fasaderengjøring, Eidsvoll - 1

Sollid Renhold, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnSOLLID RENHOLD
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:930564028
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje81.210 Rengjøring av bygninger

Lederstillinger/Administrasjon

Andre SollidInnehaver

Mulige nummerkombinasjoner

477272734772 7273477 27 27347 72 72 73