Om Spisekroken

Velkommen til Spisekroken!Spisekroken ønsker deg og dine gjester velkommen til en hyggelig kveld med god mat og drikke i varme og hjemmekoselige lokaler.Menyen vår endres ofte og vi henter våre råvarer fra dyktige norske leverandører.

Omtaler om Spisekroken

Foodlover

mer enn ett år siden

Opplevelsen sto ikke om stil til forventningene... Servitøren var slapp og uproff og maten var virkelig ikke så spennende og god som beskrevet og disse omtalene.

Mari Magnussen

mer enn ett år siden

Fantastisk god mat! Sjarmerende sted. Intimt og koselig. Jeg har gått der mange ganger og kan anbefale det på det sterkeste.

sag

mer enn ett år siden

Meget god mat i lokaler med god atmosfære. Byens beste på hjort og kalv. Ta med dere mange venner og bestill et langbord i kjelleren, så vil kvelden garantert bli minneverdig.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Et overraskende funn i Bergen med god mat på høyt nivå. Avslappet og sjarmerende betjening som kunne både mat og vin! Et stekt andebryst som får fram det beste i deg - anbefales framfor dyrere, mer selvgode steder som er dyrere men som slett ikke har bedre mat!

auda

mer enn ett år siden

Fanastiske og spennende retter som man ikke ville kommet på å lage selv! kombinasjonene er ofte overraskende og usansynlige, men smaker alltid godt. Og god hjemmelaget is! Prisene er også høyst levelige. Er du fattig en dag er det bare å bestille en av "smårettene"- du blir mett! Min favoritt i bergen